Görüş Bildir
Haberler
Paralel Yapı Devletin Gizli Sırlarını Sattı

Paralel Yapı Devletin Gizli Sırlarını Sattı

Onedio Medya
14.03.2014 - 17:42 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 18:32

Paralel Yapı Devletin Gizli Sırlarını Sattı

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Erzurum Palandöken Gazetesi Başyazarı Mehmet Şener'e paralel yapının iç yüzünü anlattı.

Paralel yapının devletle oynamaya kalktığını ifade eden Altınok, buna izin vermeyeceklerini söyledi. Altınok, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, '17 Aralık'tan buyana hasar tespiti yapmaktayız. Ortaya çıkan tablo öyle vahim öyle vahim ki, birileri bu milletin müşterek kurdukları devlete kastetmişler ve dış güçlerden aldıkları destekle devletimizin ne kadar sırrı ve gizli bilgisi varsa yabancı istihbarat örgütlerine servis etmişler. Bu kanun dışı oluşuma karşı hukuki altyapı hazırlanmakta. Herkes çok yakında devletin bu paralel yapıya karşı nasıl bir yasal prosedür izleneceğini görecek. Biz asırlık devlet geleneği olan bir milletiz. Üç beş korsana teslim mi olacaktık.' ifadelerini kullandı.

Altınok, açıklamalarına, ' Paralelciler gem'i öyle azıya almışlar ki ülkede dinlemedik kimse bırakmamışlar. Şimdi kendileri sonlarının geldiğini anladı. Yıllar yılı emniyet bünyesinde ne kadar yasadışı iş yapmışlarsa giderken izlerini silmeye çalışmışlar ama teşkilat içerisinde vicdan ehli insan sayısı onlardan daha çok. Biz şimdi işte o suç delillerini teker teker tespit ediyoruz.' ifadelerini de ekledi.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/altinok-par...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0