Görüş Bildir
Haberler
Paralel Devlet Arayanlar, Güneydoğu'ya Baksın

Paralel Devlet Arayanlar, Güneydoğu'ya Baksın

Onedio Medya
26.01.2014 - 23:38 Son Güncelleme: 27.01.2014 - 00:08

Paralel Devlet Arayanlar, Güneydoğu'ya Baksın

Son Dakika

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Paralel devlet arayanlar gitsinler Güneydoğu'ya baksınlar. Orada paralel devletin gerçeğiyle karşı karşıya kalırlar. Orada KCK adı altında PKK adı altında nasıl bir paralel devlet varmış görürler. Millet içinde millet çıkarmaya çalışıyorlar. Devlet içinde devlet kurmaya çalışıyorlar. Vatanın bir parçasını bölüp yeni bir vatan yapmaya çalışıyorlar.” dedi.

Destici, partisinin Tekirdağ ve ilçeleri aday tanıtım toplantısına katıldı. Burada partililere seslenen Destici, İstanbul’da MHP Esenyurt seçim bürosuna gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınadı, Destici; “Meclis'teki kavgalar hakaretler küfürler bizim en büyük endişemiz. Bugün bunun alta sirayet etmesiyle korkulan oldu. İstanbul’da silahlı saldırı gerçekleştirildi ve bir kardeşimiz bir ülküdaşımız Cengiz Yücel hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Gerçekten çok üzüldüğüm bir durum. Bütün seçimleri bir kenara bırakalım. Ama keşke o can yaşamış olsaydı. Maalesef yukarıdakilerin işte bu aymazlığı bu siyasi hırsı bu kini bu öfkesi yıllarca bu memlekete zarar verdi. İşte bugün daha seçim erken başlamışken böyle üzücü bir hadise geldi karşımıza. İnşallah bu herkese ders olur. Siz milletin seçtikleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde birbirinizi tokatlarsanız, birbirinize tekme yumruk saldırırsanız işte halka bu tür hadiselere sebebi olursunuz. Saldırıyı gerçekleştirenleri bir kere daha lanetle kınıyorum” diye konuştu.

Paralel devlet söylemlerine de değinen BBP Genel Başkanı Destici, “Paralel devlet arayanlar gitsinler Güneydoğu'ya baksınlar. Orada paralel devletin gerçeğiyle karşı karşıya kalırlar. Orada KCK adı altında PKK adı altında nasıl bir paralel devlet varmış görürler. Millet içinde millet çıkarmaya çalışıyorlar. Devlet içinde devlet kurmaya çalışıyorlar. Vatanın bir parçasını bölüp yeni bir vatan yapmaya çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Çözüm süreci denilen süreçte PKK'nın güç arttırdığını ve yaralarını sararak dağ kadrosunu güçlendirdiğini savunan Destici, “Teröristle el sıkışılmaz. Terörist boyun eğdirilir, el sıkışılmaz. PKK çekilmedi ve çekilmeyecek biz bunu bugün söylemiyoruz. Bir sene önce bu süreç başlayınca da söyledik. Silah bırakmadı ve bırakmayacak. Tam tersine daha da güçlenmiş vaziyette eksikliklerini tamamlamış vaziyette yaralarını iyileştirmiş vaziyette dağ kadrosunu arttırmış vaziyette. Şehirdeki yapılandırmalarını güçlendirmiş vaziyette.” diye konuştu.

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

Kaynak: http://cihan.com.tr/caption/Destici-P...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0