Görüş Bildir
Date'inizle Birlikte İzlemeniz Gereken Bu Yılın Birbirinden Sıcak 10 Filmi
Güzel geçen bir buluşmayı taçlandırmak için filmlerin arasında kaybolmadan sizlere kahkaha, aksiyon ve romantizm dolu film listesi hazırladık. Ortak zevklerinize uyan, daha da yakınlaşmanızı sağlayacak romantik komedilerden birbirinizin ellerini sıkıca tutmanızı sağlayacak gerilim filmlerine kadar özenle seçilmiş filmleri burada bulabilirsiniz.
Reklam
Reklam
'Inside Out 2' Filmini Beklerken Ağaç Olanların Bayılarak İzleyeceği Birbirinden Harika Animasyon Filmleri
Pixar Animation Studios tarafından üretilen ve Inside Out filminin devamı olan 'Inside Out 2', 14 Haziran'da vizyona giriyor. Neşe, hüzün, öfke, tiksinti, korku ve kaygıya yeni duyguların eklendiği bu harika filmi beklerken ağaç olduk desek yeridir. Gelin sizlerle bu bekleyişi biraz eğlenceli hale getirelim. Bu içerikte 'Inside Out 2'yi beklerken izleyebileceğiniz birbirinden harika animasyon filmleri sıraladık. İyi seyirler dileriz.
Dizi ve Filmlerde Başına Gelenleri Sonuna Kadar Hak Eden 15 Karakter
Günlük hayatımızda karmanın iyi bir şey olduğunu düşünürüz. Film ve dizilerde bu karma kötü karakteriler için izleyicinin 'Hak ettiğini buldu!' diye bağırması için kullanılır. Bu içerikte karmasını yaşayan dizi ve filmlerdeki kötü karakterleri listeledik.Uyarı: İçeriğimiz spoiler içerir 🙂
Reklam
Dune İsimli Gayrimenkul Yatırım Ofisine Goygoyculardan Efsane Yorumlar Geldi!
İkinci filmiyle gişede rekor kıran Dune serisinin goygoyunun sonu gelecek gibi değil. Her geçen gün sosyal medyada birbirinden komik Dune esprilerine denk geliyoruz. İşte sıradaki de onlardan biri. X'te @zkisekii adlı bir kullanıcı, adı 'Dune' olan bir gayrimenkul yatırım ofisinin fotoğrafını paylaştı. Tabii bundan sonra olanlar oldu.
Reklam
Reklam
Reklam