Görüş Bildir
Haberler
Pandev: "Fenerbahçe Derbisi İçin Sabırsızlanıyorum"

Pandev: "Fenerbahçe Derbisi İçin Sabırsızlanıyorum"

Caner
02.09.2014 - 16:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pandev Gstv'ye Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray'ın yeni transferi Goran Pandev, GS TV'nin sorularını yanıtladı.

Sarı kırmızılıların Napoli'den kadrosuna kattığı Goran Pandev samimi açıklamalarda bulundu. Makedon oyuncu yaptığı açıklamada, 'Umarım taraftarları sevindirebiliriz, ama bu durumdayken sadece gol atmayı değil, takımı düşünüyorum. Takım kazanırsa hepimiz kazanırız' derken, 4. yıldız için ise, '4. yıldızın önemini anlamasaydım buraya gelmezdim. Zaten taraftarı sevindirmek için çalışıyoruz. 4. yıldızı takmak bizim için ayrı bir duygu ve başarı olur' dedi.

Makedon golcü ayrıca Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerini de değerlendirerek 'Galatasaray büyük bir takım ve kimseden korkmaması gerekiyor. Ben geçen sene Napoli'de hem Arsenal ile hem de Dortmund ile karşılaştım, zor takımlar ama biz de Galatasaray'ız. Hedefi koymalı ve her kupayı almamız gerekiyor' dedi.

Pandev Fenerbahçe derbisi ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: 'Ben Lazio-Roma ve Inter-Milan derbileri yaşadım. Bu derbiyi de yaşamak için gerçekten sabırsızlanıyorum. Umarım taraftarları sevindirebiliriz.'

Galatasaray'ın efsaneleri Gheorghe Hagi ve Cevat Prekazi gibi Balkan ülkelerinden gelen oyuncuların sarı kırmızılı takımda başarılı olmalarına da değinen Pandev, 'Galatasaray'ın tarihine herkes girmek ister. Ben de çok istiyorum. Umarım öyle de olur, çok çalışacağım.' şeklinde konuştu.

Galatasaray'da 19 numaralı formayı giyecek olan Pandev, her şeyi bu numara ile kazandığını belirterek formayı giydi.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0