Görüş Bildir
Haberler
Pandalar Yemek İçin Hamile Taklidi Yapıyormuş...

Pandalar Yemek İçin Hamile Taklidi Yapıyormuş...

adem kara
28.08.2014 - 10:42 Son Güncelleme: 28.08.2014 - 16:55

Geçtiğimiz hafta, Çin’in Siçuan eyaletinde bir panda koruma merkezindeki bakıcılar, ‘Ai Hin’ isimli pandanın doğum yapmasını heyecanla bekliyordu.

6 yaşındaki Ai Hin, bakıcılarını beklenmedik bir gelişmeyle şaşırttı ve bir anda hamilelik belirtileri göstermeyi durdurdu.

Çin’deki koruma merkezi bakıcılarından biri, pandaların hamilelik belirtileri gösterdikleri takdirde özel bir muamele gördükleri için hamilelik taklidi yapmayı öğrendiklerini iddaa etti.

Bakım merkezi uzmanlarından Wu Kongju, Çin'in resmi haber ajansı Xinhua’ya yaptığı açıklamada bakım merkezinde hamile olabileceğinden şüphelendikleri pandalara kendilerine ait klimalı bir oda, 24 saat boyunca özel bakım ve daha birçok fırsatın sunulduğunu belirtti.

Wu Kongju, pandalara sunulan bu imkanlardan dolayı aralarından daha zeki olanların hamilelik belirtileri göstererek bu fırsatı kendi yararlarına kullanabildiklerini ifade etti.

Daha fazla meyve ve bambu ile beslenme şansı yakalayan pandalar, hamile taklidi yaparak yaşam standartlarını yükseltiyor.

Posta

Kaynak: http://www.posta.com.tr/yasam/HaberDe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
3
1
0
0
0
0