Görüş Bildir
Haberler
Öneriler Bizden Efor Sizden: Hareketli ve Dinamik Bir Yaşam İçin Mutlaka Edinmeniz Gereken 11 İnovatif Ürün!

Öneriler Bizden Efor Sizden: Hareketli ve Dinamik Bir Yaşam İçin Mutlaka Edinmeniz Gereken 11 İnovatif Ürün!

Decathlon
17.03.2022 - 17:15

Hep hareketli kalmak hepimiz için oldukça önemli. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için vücudunuzun sürekli çalışması lazım. 'Bu hareketliliği sağlamak için ne yapmalıyım?' diye düşünüyorsan seni buraya alalım. Bu yenilikçi ürünler, hem hayatını kolaylaştıracak hem seni daha da mutlu yapacak!

1. Katlanır Kamp Mutfak Ünitesi

1. Katlanır Kamp Mutfak Ünitesi

Kamp yaparken pek çok şeye ihtiyacımız olur. Bu ihtiyaçların birkaçını aynı anda karşılayan ününleri düşünmeksizin yanımıza almalıyız. Katlanır Kamp Mutfak Ünitesi de onlardan biri. Mutfak konforunu kamp'a taşıyan çok amaçlı üniteyi almak için buraya tıklayın.

2. 2 Kişilik Fresh & Black Çadır

Doğada değişen şartlara uyum sağlamak oldukça önemlidir. Bu yüzden anında kurulup anında sökülebilen ve çok yer kaplamayan çadırlar seçilmelidir. 2 saniyede kurulup katlanan bu çadırı almak için buraya tıklayın.

3. Barfiks Barı

3. Barfiks Barı

Nerede olursanız olun vücudunuzu geliştirmeye ve hareket halinde olmaya devam etmelisiniz. Vücudunuzun bütün kısımlarını kolayca geliştirebilmek oldukça kolay. Vida gerektirmeden takıp sökülebilir barfiks barını satın almak için buraya tıklayın.

4. Ahşap Parçalı Egzersiz Bisikleti

4. Ahşap Parçalı Egzersiz Bisikleti

Kendinizi asla antremansız bırakmayın! Kalp hızınızı artırdıkça spordan aldığınız zevk de oldukça artacaktır. Üstelik 'ben akıllı tabletimden ayrılamam, daha Youtube'dan gaza getirici şeyler izleyeceğim' diyorsan Ahşap parçalı egzersiz bisikletinde akıllı tablet koyma yeri bile var! Gövdesi ahşaptan üretilmiş iki parçadan oluşan egzersiz bisikletini almak için buraya tıklayın.

5. Tenis Raketi

5. Tenis Raketi

Sporu hep hayatınızda tutun! Tenis oynamak tüm spor türlerinin arasında en fazla efor sarfettirenidir. Tenis raketini nasıl tutacağını bilmeyenler için ise tenis çok daha zorlayıcı olabilir. Doğru tutmaya yardımcı eğitim işaretli raketi almak için buraya tıklayın!

6. Buğu Önleyici Kalem

6. Buğu Önleyici Kalem

Yüzerken mavilikleri sürekli görebilmek ne güzeldir. Gerçek yüzücüler gözlükleri yanında olduğunda sınır tanımaz! Ah bir de şu gözlükler buğulanmasa! Yüzücü gözlüklerinin buğu yapmasını önleyici kalem almak için buraya tıklayın!

7. Şişirilebilir Stand Up Paddle

7. Şişirilebilir Stand Up Paddle

En güzel yolculuklar çift kişiliktir! Güzel bir deniz yahut dingin bir akarsu gördüğünüzde yıllar sonra bile hatırlayacağınız güzel bir tecrübe edinebilirsiniz. 2 kişinin aynı anda kullanabilmesi için tasarlanmış şişirilebilir SUP'yi almak için buraya tıklayın.

8. Uyku Tulumu -15°C MH500

8. Uyku Tulumu -15°C  MH500

Doğada verimli dinlenebilmek çok önemli. Ertesi gün ayağa kalkıp devam edebilmek için iyi dinlenmek gerekir. Ayrıca düşük ısılara da göğüs germeniz oldukça kritik. 2'si 1 arada Mat+Uyku Tulumunu almak için buraya tıklayın.

9. Kalça Direnç Bandı

9. Kalça Direnç Bandı

Özellikle evde spor yaparken bacaklarınızı, belinizi ve vücudunuzun direnç yoluyla geliştirebileceğiniz her kasını nasıl çalıştıracağınızı kara kara düşünmeye son! Uzunluğu ayarlanabilir çıtçıtlı direnç bandını almak için buraya tıklayın.

10. 4 Kişilik Kamp Yemek Seti

10. 4 Kişilik Kamp Yemek Seti

Doğada kamp yaparken geniş ıssızlıklara karıştığınızda yemek yapmaktan sıcak bir içecek yapmaya kadar pek çok şeye ihtiyaç duyarsınız. Bütün bunları yapabilecek ve çok yer kaplamayacak ürünler ise oldukça azdır. Mutfak gereçlerinin tümüne sahip portatif kamp yemek setini almak için buraya tıklayın.

11. Uzun Palet

11. Uzun Palet

Yüzerken ve özellikle dibe dalarken en büyük yardımcılarımızdır paletler. Ayrıca paletler sayesinde şimdi daha fazla kasımızı çalıştırabiliriz. Kasları güçlendirmeye yardımcı olan uzun ve eğimli paleti almak için buraya tıklayın.

Tüm bu ekipmanları ve çok daha fazlasını Decathlon'da bulabilirsin.

Decathlon hareketi ayağına getirdi! Decathlon'un inovasyon ürünlerini incelemek için zaman kaybetme!