Görüş Bildir
Haberler
TV
Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 14 Dizi

Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 14 Dizi

Aegon
29.12.2014 - 12:16 Son Güncelleme: 24.02.2015 - 13:18

14-Lost

14-Lost

6 sezon devam edip hala en çok konuşulan dizilerin başında gelen Lost dizisi, her bir karakterinin ince ince işlenip fantastik yönüyle izleyeni kendine bağlayabilen bir yapımdır. Yaptığı final ile çok konuşulmuştu.

13-House of Cards

13-House of Cards

Amerikan politik dram dizisi olan Kevin Spacey'in başrolünü oynadığı dizi sağlam hayran kitlesine sahiptir. 3. Sezonu ile önümüzdeki haftalarda televizyonda boy gösterecektir.

12-Mad Men

12-Mad Men

Reklamcılığın altın çağı 60'lı yıllarda geçen merkezinde New York’un dahi ve rekabetçi çocuklarını konu alır. Başrolde zamana ayak uydurmaya çalışan Don Draper rolünü canlandıran başarılı aktör John Hamm var.

11-The Following

11-The Following

Dizi hücresinden kaçan ünlü bir seri katil ve onu yakalamaya çalışan eski bir FBI ajanını konu alıyor. Önümüzdeki haftalarda 3. sezonuyla karşımızda olacak The Following kadrosunda Kevin Bacon gibi bir üstadı barındırıyor.

10-Shameless

10-Shameless

Dizi, Gallagher ailesinin birbirinden ilginç fertlerinin Chicago'da geçen komik aynı zamanda dramatik hayatını konu alıyor. Oyuncu kadrosunda dikkat çeken William H. Macy,Emmy Rossum gibi tanınmış oyuncular var.

9-OZ

9-OZ

1997'de yayın hayatına giren bu unutulmaz dizi hapishane hayatında karşılaşabilecek zorlukları en ağır biçimde gözler önüne seren çarpıcı bir dizidir.

8-How I Met Your Mother

8-How I Met Your Mother

5 arkadaşın eğlenceli ve zaman zaman dokunaklı hikayelerine tanık olduğumuz dizide yaşlı Ted karakterinin çocuklarına anneleri ile nasıl karşılaştıklarının hikayesini 9 sezon boyunca anlatmasını konu alır.

7-Prison Break

7-Prison Break

Kardeşini idam cezasından kurtarabilmek ve hapisten kaçırmak  uğruna kendini hapse attırmayı başaran ve öncesinde hapishane krokinisini vücuduna şifre olarak dövme yaptıran bir kardeşin hikayesini konu alıyor.

6-Behzat Ç

6-Behzat Ç

Konusu Ankara'da geçen Ankaralı bir cinayet komseri ve ekibinin maceralarını konu alan ve dizi içinde verdiği mesajlar ile izleyenin beğenisini kazananan türk dizilerinin en aykırı olan dizisidir.

5-Breaking Bad

5-Breaking Bad

Sıradan bir kimya öğretmeninin öleceğini öğrendikten sonra uyuşturucu işine girmesini konu alan ilk bölümünden final bölümüne kadar izleyeni tamamiyle mest etmiş efsane dizi Breaking Bad.

4-Supernatural

4-Supernatural

2005 yılından bu yana devam eden annelerini talihsiz bir yangında kaybetmiş 2 kardeşin hayatına odaklanan dizi içerdiği fantastik ve korku türleri bakımından ilklerden biri. Belkide bu kadar sevilmesinin sebebi bundandır.

3-Spartacus

3-Spartacus

Tarihte ilk devrimci hareketi başlatan olarak bilinen Spartacusu konu alan dizimizin ilk sezonunda başrol oynayan Andy Whitfield'ın kansere yakalanıp diziden ayrılır. Yerini resimde görülen Liam McIntyre tarafından canlandırılan Spartacus gün be gün hayranları katlayarak dizinin efsaneler arasına girmesini sağlamıştır..

2-Game Of Thrones

2-Game Of Thrones

2011 de yayın hayatına gire Game of Thorones dizisi hala devam etmekte bir dizi olup şimdiden efsaneler arasında adını altın harflerle yazdırmışa benziyor.

1-True Detective

1-True Detective

17 yıl önce işlenen cinayetlerin ardından yakalanamayan bir seri katilin davasını günümüzde, Louisiana Eyaleti Polisi Kriminal Soruşturma Bölümünden iki polis dedektifi tekrar açarlar. Matthew McConaughey, Woody Harrelson ve Michelle Monaghan gibi oyuncular bulunduran dizinin 2. Sezonu merakla bekleniyor.

Aegon Ölmeden Önce Lezzet

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
68
25
14
13
12
9