Görüş Bildir
Haberler
Oldukça Sıradan Görünen Fakat Arka Planında Hayli Karanlık Hikayeler Bulunan 9 Fotoğraf

Oldukça Sıradan Görünen Fakat Arka Planında Hayli Karanlık Hikayeler Bulunan 9 Fotoğraf

cakyz
15.12.2014 - 13:45 Son Güncelleme: 15.12.2014 - 14:46

Bazı görüntülerin binlerce kelimenin anlatamayacağı şeyleri bizlere aktardığı söylenir. Peki ya bu görüntüler? Oldukça sıradan görünen fakat arka planında hayli karanlık hikayeler bulunan bu fotoğraflar çok daha fazlasını anlatıyor diyebiliriz. Bazıları oldukça korkunç tesadüflerin(!), bazıları da insanın tüylerini ürperten eylemlerin öncesinde çekilen bu fotoğraflar, hiçbir sözcüğün tarif edemeyeceği hisleri bize aktarmaya yetiyor.

Kaynak: http://cultr.viralnova.com/not-innoce...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. John Lennon ve Mark David Chapman.

1. John Lennon ve Mark David Chapman.

Öldürülmeden önce John Lennon'ın objektiflere yakalandığı son fotoğraflardan birisi olan bu görüntüde, Lennon hayranlarından birine imza veriyor. Fakat bu sırada Lennon'ın bilmediği bir şey var: Hayranın adı aynı zamanda katili olan Mark David Chapman.

2. 19. yüzyıldan bir aile fotoğrafı.

2. 19. yüzyıldan bir aile fotoğrafı.

19.yüzyıldan kalma fotoğrafların çok bulanık olmasının sebebi, fotoğraf makinelerinin görüntüyü almak için çok uzun bir süreye ihtiyaç duyması ve bu süre içerisinde poz verenlerin hareket etmeden duramamasıdır. Bu görüntüdeki kız bulanık değil çünkü fotoğrafın çekildiği günün sabahında ölmüştü.

3. Palyaço Pogo.

3. Palyaço Pogo.

Kabul etmek gerekir ki, bu görüntü hiç de hoş durmuyor. Bir palyaçodan beklediğimiz sevimliliği Pogo'da göremiyoruz. Fakat Pogo'nun bir seri katil ve tecavüzcü John Wayne Gacy olduğunu kim tahmin edebilirdi? Gün içerisinde palyaçoluk yapan Gacy, geceleri insan öldürmeye çıkıyordu ve 1970'li yıllarda 30 genç insanın canına kıymıştı.

4. Okul fotoğrafı.

4. Okul fotoğrafı.

Bu fotoğraf oldukça normal görünüyor. Herhangi birine gösterseniz, muhtemelen size sıradan bir okul fotoğrafı olduğunu söyleyecektir. Fakat sol-üst köşeye daha dikkatli bakarsanız, kameraya silah doğrultan çocukları göreceksiniz. Bu çocukların adı Eric Harris ve Dylan Klebold, Columbine Lisesi Katliamı'nın katilleri. 20 Nisan 1999 tarihinde, bu iki çocuk yarı otomatik silahlarla Columbine Lisesi'nde 13 kişiyi öldürdüler ve 24 kişiyi yaraladılar.

5. Travis Alexander.

5. Travis Alexander.

Bu müphem fotoğraf Travis'in kız arkadaşı tarafından çekildi. İlk bakışta zararsız ve hatta duygusal bir fotoğraf olduğu söylenebilir. Fakat bu fotoğrafı çekmek, kızın Travis'i bıçaklamadan ve silahla vurmadan önce yaptığı son şeydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. James Bulgar.

6. James Bulgar.

Güvenlik kamerasına takılan bu görüntüdeki çocuğun adı James Bulgar. Henüz 2 yaşında olan bu küçük çocuk, kameraya takılan bu görüntünün hemen ardından 10 yaşında olan iki çocuk tarafından kaçırılıp öldürülmüştü. James'in katilleri 20. yüzyılın en genç hüküm giymiş katilleri oldu.

7. Omagh bombalı saldırısı.

7. Omagh bombalı saldırısı.

Bir baba ve kızını gördüğünüz bu fotoğraf 15 Ağustos 1998 tarihinde çekildi, yanlarında duran kırmızı araba patlayarak 29 kişiyi öldürmeden saniyeler önce. Bu saldırı, İrlanda Cumhuriyet Ordusu bünyesinde bulunan bir terörist grup tarafından gerçekleştirilmişti.

8. Heaven's Gate Grubu'nun üyeleri.

8. Heaven's Gate Grubu'nun üyeleri.

Heaven's Gate Grubu'nun üyeleri olan bu insanlar, liderleri tarafından dünyanın sonunun geldiğine inandırılmıştı. Grup liderinin söylediğine göre, bir çeşit ruhani uzay aracıyla güvenli bir şekilde dünyadan ayrılmak mümkündü fakat bunun için intihar etmeleri gerekiyordu. Liderin her dediğine inanan üyeler kendilerini ölüm uykusuna teslim ettiler.

9. Tyler Hadley.

9. Tyler Hadley.

Tyler Hadley annesini ve babasını öldüren azılı bir katildi. Sıcak bir Florida akşamında ailesini öldürdükten sonra 3 saat boyunca etrafa saçılan kanları temizlemekle uğraşmıştı. Evi eski haline getirdikten sonra arkadaşlarını arayıp eve davet eden Tyler, o gece büyük bir parti verdi. Bu fotoğraf o partiden.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
16
13
8
5
3
2