Görüş Bildir
Haberler
Öldü Diyorlar Bana Desinler Değişemem Diyen 10 Ünlü İsim

Öldü Diyorlar Bana Desinler Değişemem Diyen 10 Ünlü İsim

kontorsiyonist
13.05.2015 - 15:43 Son Güncelleme: 14.05.2015 - 15:56

Öldükleri bir şekilde kanıtlanmış olsa da hayranları tarafından görüldüğü iddia edilen ünlüler hala yaşıyor olabilir mi? Yaşıyorlarsa neredeler? Neden öldü dediler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tupac

1. Tupac

Silahlı saldırı sonucu öldürülen Tupac'ın hayranları tarafından hala yaşadığı iddia ediliyor. Hem cinayet hala çözülemediği için hem de ölümünden sonra 8 albüm daha çıkartmayı başarabildiği için. Ne?

2. Elvis Presley

2. Elvis Presley

Öldükten sonra hayranları tarafından bir çok kez farklı farklı yerlerde görüldüğü iddia edilen Elvis'in şüpheli ölümü bugün bile bir çok film, hatta çizgi filme konu olmaya devam ediyor. Cenazesi sırasında tabutta yatan kişinin oğluna benzemediğini söyleyen Elvis'in babasının yaşadığı kafa da iddiaları destekliyor.

3. Jim Morrison

Aşırı doz uyuşturucu ve alkol nedeniyle kalp krizi gerçirerek ölen Morrison'ın bedeni mühürlü bir tabut içinde, kız arkadaşı tarafından yapımcısına teslim edilir. Hala yaşıyor diyenler?

4. Lady Diana

4. Lady Diana

Bir türlü çözümlenemeyen bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Prenses Diana'yı kazadan sonra gördüğünü iddia edenler de yok değil. Görgü tanıklarına göre prenses; tekerlekli sandalyedeydi ve kucağında bir bebek vardı.

5. Paul Walker

5. Paul Walker

Aşırı hız nedeniyle yaptığı kazada hayatını kaybeden Paul Walker'ın ölümünün de Fast and The Furious filmi için düzenlenen büyük bir reklam kampanyası olduğu söyleniyordu. Henüz gördüğünü iddia eden yok; ama olursa haber versin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Michael Jackson

6. Michael Jackson

Hayatının bir noktasında burnunun öldüğüne hiç şüphemiz olmayan Michael Jackson'ın geri kalanının da hala hayatta olduğunu iddia edenler var. Bu durumun nedeni ise ünlü yıldızın Dave Dave kılığında CNN'de bir programa katıldığı iddiaları.

7. Heath Ledger

7. Heath Ledger

Ölüm haberinin gişe hasılatı için olduğu söylenen ünlülerden bir diğeri de Heath Ledger. Yine de Joker'den imzalı resim almak isteyen Heath Ledger hayranlarının Jack Nicholson'a onun resmiyle gitmeleri trajik. Neyse, siz onu bunu bırakın da adamın ölüsü bile oscar aldı!

8. Usama Bin Ladin

8. Usama Bin Ladin

Ölüsü hiç bir ülke tarafından kabul edilmediği için denize atılan Bin Ladin, bir gün denizleri aşıp da gelmez diye umuyoruz.

9. Adolf Hitler

9. Adolf Hitler

Sığınakta intihar ederek öldüğü bilinen Hitler de, söylentilere göre Arjantin'e kaçmış. Daha sonra Arjantin'de kendi yatağında öldüğü iddia edilen Hitler, en son Cevizlibağ metrobüs hattında görüldü.

10. Yine de bizim milletçe asıl merak ettiğimiz: Alp Er Tunga öldü mü?

10. Yine de bizim milletçe asıl merak ettiğimiz: Alp Er Tunga öldü mü?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
8
8
3
2
1
1