Görüş Bildir
Haberler
Olaylı Maç Sonrası Trabzonspor'un Cezası Belli Oldu!

Olaylı Maç Sonrası Trabzonspor'un Cezası Belli Oldu!

Avni Aker'de oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları nedeniyle Trabzonspor'a 4 maç seyircisiz oynama ve toplam 915 bin lira para cezası verildi. Ayrıca Deniz Kale Arkası, Yol Kale Arkası, Kapalı ve Maraton tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartları 1 maçlığına bloke edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 03.05.2016 tarih ve 85 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 24.04.2016 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 750.000.- TL PARA CEZASIile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DENİZ KALE ARKASI, YOL KALE ARKASI, KAPALI VE MARATON tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.'nin, tribünlere spor ahlakına aykırı pankart asılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.'nin, stadyuma usulsüz seyircisiz alınmasından dolayı takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Ne olmuştu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Verilen cezayı yeterli buluyor musunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
18
10
9
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ödül gibi bir ceza

Ülkenin siyaseti bok,sporu bok,halkı bok herşeyi bok ak. Götünüze girsin son 15 yılın Türkiye'si.

phesus

bu kadar güzel özetlenemezdi, teşekürler.

vOLCano

olay bu kadar işte 3 gün konuşuldu, olayı işleyen serbest kaldı, 4 maç ceza verildi.. bu kadar kolay kapanıyor olaylar daha sonrada neden olaylar tekrarlıyor... Devamını Gör