Görüş Bildir
Haberler
Okullar Başlıyor! Her Öğrencinin Çantasında Mutlaka Olması Gereken 10 Teknolojik Cihaz

Okullar Başlıyor! Her Öğrencinin Çantasında Mutlaka Olması Gereken 10 Teknolojik Cihaz

Lunami
11.09.2022 - 18:32

Birçok öğrencinin okuduğu bölüm, istek ve ihtiyaçlarına göre kullandığı teknolojik cihazlar farklılık gösterebiliyor. Buna karşın öğrencilerin eğitim ve öğrenim süresinde onlara hız ve pratiklik sağlayacak bu cihazlara çantasının bir köşesinde yer vermesini öneririz. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. MagSafe

Okulda belki de en ihtiyaç duyulan cihazlardan birisi de şarj cihazlarıdır. MagSafe Şarj Aygıtı, kablosuz şarj deneyimini daha da kolaylaştırıyor. Mükemmel bir şekilde hizalanan mıknatıslar iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 ve iPhone 12 Pro’nuza yapışıyor ve 15 W’a kadar daha hızlı kablosuz şarj olanağı sunuyor.

MagSafe Şarj Aygıtı, Qi özellikli şarjla da uyumlu. Bu sayede, tıpkı Qi sertifikalı şarj aygıtları gibi iPhone 8 veya daha yeni modellerini ve kablosuz şarj kutusuna sahip AirPods modellerini kablosuz olarak şarj etmek için de kullanılabiliyor.

2. Taşınabilir klavye

Bilgisayar yahut tablet taşımak zor geldiği veya bu cihazlara erişimin olmaması gibi durumlarda taşınabilir klavyeler elektronik ortamlarda not tutmak için mükemmel araçlardandır. Birçok farklı boyutta olan bu klavyeler taşımak istenmediği durumlarda da sanal klavyeler kullanılabilir.

3. Bilimsel hesap makinesi

3. Bilimsel hesap makinesi

Her alanda kullanılmasına gerek olmasa da oldukça hayat kurtarıcı bir ürün olan bilimsel hesap makinesi birçok ders için oldukça yararlı olan bir cihaz. Bilimsel hesap makinesi basit matematiksel işlemlerin yanında veri işlem ve trigonometrik hesaplamalar gibi ileri matematiksel işlemlerin hesaplanmasında kullanılabilmektedir.

4. USB Bellek

Verilerin depolamasını veya aktarılmasını yapmak için mükemmel araçlar olan hard disklerin farklı boyut ve kapasitelerde olması bu cihazın kullanım alanını arttıran özellikleri arasındadır. Uzun yıllardan beridir kullanıcısı ister öğrenci olsun olmasın hep hayat kurtarıcı olan bu cihazı birçok yere taşımak mümkün.

5. Kulaklık

Söylemeye gerek bile yok ki kulaklıklar artık neredeyse telefonlar gibi hayatımızın vazgeçilmezi olan araçlardan biri haline geldi. Otobüste, yolda yürürken veya ders çalışırken nerede olunduğu fark etmeksizin bir yandan hep bizimle olan bir cihaz olan kulaklık öğrenci çantalarından eksik olmaması gereken cihazlar arasındadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Akıllı kalem

Teknolojik cihazlara kolay ve eforsuz bir dokunuş sağlamak için oldukça iyi bir araç olan akıllı kalemler tabletlerde veya telefonlarda rahatlıkla uygulanabilmektedir. İster yazı yazarken ister çizim yaparken ister de cihazınınız ekranında vakit geçirirken kolaylıkla kullanılabilmektedir.

7. E-kitap okuma cihazı

7. E-kitap okuma cihazı

Özellikle de öğrencilerin yanında taşıması gereken çok fazla defter ve kitap oluyor. E- kitapların fayda sağladığı alanlar da burada ortaya çıkıyor. Tek bir cihazla binlerce kitabı bünyesinde barındırabilen E- kitaplar öğrencilerin ağır yükler taşımasının önüne geçiyor.

8. Tekrar kullanılabilir defterler

Akla bir defter nasıl tekrardan kullanılabilir sorusu gelse de böyle defterler var ve günümüz çağında not alırken oldukça pratiklik sağlıyorlar. Teknolojik cihazlara doğrudan yazmaktan hoşlanmayan öğrenciler bu defterlerle hem notlarını defterlerine yazmış olacaklar hem de dijital bir cihaza da notlarını kayıt edebilecekler.

9. Tablet

Not alırken, metin okurken, çizim yaparken her zaman iş gören tabletler öğrenciler için telefonlar kadar vazgeçilmez cihazlardan biridir. Boyut açısından da oldukça ideal olan bu cihazı birçok öğrenci kendi ihtiyaçlarına veya isteklerine göre kullanabilmektedir.

10. Bilgisayar soğutma pedleri

10. Bilgisayar soğutma pedleri

Bilgisayar soğutma pedleri dizüstü bilgisayar kullanan öğrenciler için oldukça kullanışlı bir araçtır. Uzun saatler çalışması sonucu ısınan bilgisayarlara adeta çölde bir vaha olan bilgisayar soğutma pedlerinin yükseklikleri ayarlanabilen olan modelleri de bilgisayarla olan çalışmanın kalitesini arttıran özellikler arasınadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
9
5
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hande Ergin

Sevgili editörün defter fiyatlarından haberi yok sanırım. Reklam yapacaksanız da düzgün yapın yahu.