Görüş Bildir
Haberler
Okula Dönüş Yapmadan Önce Listeni Tamamla: A’dan Z’ye İhtiyacın Olabilecek 9 Şey

Okula Dönüş Yapmadan Önce Listeni Tamamla: A’dan Z’ye İhtiyacın Olabilecek 9 Şey

İş Bankası
13.09.2023 - 10:58

Okula dönüş başladı. Ebeveynleri ve çocukları çok heyecanladıran bu süreçte eksiklerin kalmasın istiyorsan bu içerik tam senlik. Okula dönmeden listeni hazırlamak için içeriğe buyur!

1. Mutlaka bir ajandan olmalı! Okul bitiminde tüm yapacaklarının listesini yapıp geceleri o listeyi tamamlamanın keyfi bir başka oluyor!

Okul döneminde yapacaklarını yazmak için mutlaka bir ajandaya sahip olmalısın. Yapacaklarını ajandana yazarak gününü daha verimli geçirmen mümkün.

2. Bir değil iki tane sırt çantası! Çünkü hafta içinde okul çantana ne olacağını asla kestiremezsin...

Önce okullar başlamadan önce nasıl bir çanta istediğine karar ver. Karar verdiğin çantadan bir taneyle yetinme tabii ki. Okul zamanı çantaların çok hasar aldığını düşünürsek beğendiğin çantadan 2 tane almak çok daha mantıklı!

3. Kırtasiye malzemelerinin eksiksiz olması! Yanındaki sıra arkadaşından kalem, silgi rica edemeyen utangaçlar ne dediğimi anladı bile!

Kalem, silgi, defter ve daha birçok kırtasiye malzemenin hemen listesini yap. Bu listede hiçbir eksiğinin olmadığından da emin ol bence!

4. Yedek kıyafet! 'Okulda başıma maksimum ne gelebilir ki?' diye düşünmeden önce tedbirini alıp çantanda mutlaka ekstra bir kıyafet bulundurman gerek.

Okulda her şey mümkün. Kirlenen kıyafetlerle okulda dolaşmak istemezsin sanırım. Bu yüzden her zaman yanında bir yedek kıyafet olmasında fayda var.

5. Pandemi dönemi öğrencilerin tablete ne kadar ihtiyaçları olduklarını gördük. Uzaktan eğitim süreci bitse de derslerde sana yardımcı olacak bir tablet şart!

Tabletlerle artık her şey yapılabiliyor. Çizimlerden sunumlara her şeyi yapabileceğin bir tablet alarak eğitim hayatını kolaylaştırabilirsin.

6. Su mataran yoksa okula hazırım deme hiç! Gününün çoğunu geçirdiğin okula matarasız gitmek olmaz.

Buna bir de beslenme çantasını eklemek gerek. Okulda yiyeceğin yemekleri evden hazırlayıp götürmek istiyorsan çeşit çeşit beslenme çantası ve yeni tarz sefer taslarını okul ihtiyaç listene hemen ekle!

7. Her okulun kendine özgü eşofman takımları var. Okula dönmeden önce eşofman takımını da mutlaka almalısın.

Beden derslerinde giyilmesi zorunlu eşofman takımını listene eklemeyi unutma!

8. Sadece okul zamanı değil, her zaman kitap okumalısın. Ama özellikle okulların açılmasıyla kitaplar da ihtiyaç listelerinde kendine yer buluyor.

Öğretmenlerin verdiği listelerdeki kitaplara ek olarak kendini geliştirmek için de okuma kitapları alabilirsin.

9. Özellikle sınav senesine hazırlanan öğrenciler için test kitapları vazgeçilmez. Sınav senense okul ihtiyaç listene test kitapları da ekleniyor.

Sınav senende yeni arkadaşların test kitapları. Senin için okula dönerken test kitapları istek değil, ihtiyaç.

Maximum'dan Okula Dönüş MaxiPuan Kampanyası ile her şeyin eksiksiz olsun!

Maximum'dan Okula Dönüş MaxiPuan Kampanyası ile her şeyin eksiksiz olsun!

30 Eylül’e kadar İşCep ve Maximum Mobil’den okula dönüş kampanyalarına katılarak giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kırtasiye ve optik sektörleri ile seçili elektronik perakende firmalarının Maximum anlaşmalı işyerlerinden Maximum Kart ile yapacağın okul alışverişlerinde 400 TL MaxiPuan, Maximum anlaşmalı marketlerden yapacağın okul alışverişlerinde 600 TL MaxiPuan, toplamda ise 1.000 TL’ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı seni bekliyor! 

Maximum Kart’ın yoksa İşCep’ten ve Maximum Mobil’den hemen başvur. Ek koşullar ve ayrıntılı bilgi İşCep ve Maximum Mobil’de.