Görüş Bildir
Haberler
Öğle Yemeğine Birlikte Çıkılmayasıca 15 Ofis Arkadaşı

Öğle Yemeğine Birlikte Çıkılmayasıca 15 Ofis Arkadaşı

Oktay Volkan Alkaya
12.06.2014 - 11:28 Son Güncelleme: 12.06.2014 - 21:01

Öğle yemeği bir işyerinin tüm günlük iş akışının kaderini belli eden bir zaman dilimidir. İyi ve güzel değerlendirilmezse, mesainin tamamı çöpe atılmış kadar olur. Bunun için öğle yemeğine kiminle çıktığınızda büyük bir önem taşır. Öyle tipler vardır ki, öğle yemeğine birlikte çıkmamak için o günü aç geçirmek bile daha iyi bir ihtimaldir. Gelin bu arkadaşları bir yakından tanıyalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yavaş yiyen adam Kamil

Kamil gibilerle yemeğe çıkmak, ya tek başınıza mesaiye dönmenizle ya da birlikte mesaiye geç kalmanızla sonuçlanan süreçler yaratır. Çünkü rahat adamdır Kamil yarım saatlik öğle arasında 2 saate yayılan bir süreçte yer yemeğini.

2. Tiksinç çocuk Cafer

Cafer gibilerle yemeğe çıkanlar genelde bir ay boyunca yemek yüzü görmek istemezler. İğrenç bir şekilde yer yemeğini bu tipler, bunlarla yemeğe çıkmak medeniyete bir ihanettir.

3. Işık hızında yiyen adam Volkan

Volkan gibilerin geçmişine bakın disiplinli bir askeri süreç geçirmişlerdir. Yemek masasına oturur siz daha salataya tuzunuzu atarken o sofrayı silip süpürmüş olur, sonra da 'Haydi geç kalıyoruz' diye sizi sıkıştırmaya başlar.

4. Yerken duygusallaşan kız Bahar

Bahar gibiler mesainin stres patlamalarını yemek masasında yaşarlar, yemeği zehir ederler, 'Açlıktan öleydim' diyesiniz gelir.

5. Ağzı doluyken konuşan adam Numan

Numan gibiler genelde sessizdirler ama yemek masasında çenesi düşer bunların bir de ağzında yemek varken konuşmaya çabalarlar, ağzından saçılan parçalar yemeğinize gelir, üstünüze gelir. Bir gün çekip vurasınız vardır bunun gibileri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gündem adamı Fuat

Kimisi de Fuat gibi ayaklı gazetedir, yemek başında insan az biraz dertten tasadan uzaklaşmak ister ama bunlar rahat bırakmazlar. 'Duydunuz mu adam annesine tecavüz edip sonra da parçalayıp yemiş' gibi sinir bozucu haberleri sofraya taşır, tası kaşığı kırıp atasınız gelir.

7. Burjuvanın gülü Burhan

Burhan gibilerle bir yemeğe çıkayım dersiniz, sizi şehrin en pahalı lokantasına götürür. Aylık yemek bütçenizin tamamını masada gömüp dönersiniz ofise, ay sonuna kadar da sefertasıyla idare edersiniz.

8. Aç kız Tuğçe

Tuğçe gibi kızları da doyurmak mümkün değildir. Dünyaları yer doymazlar, yemek de seçmez bunlar ıssız adaya düşseniz sizi de yerler. Çok yedikleri için sizin tabağınızdan da üç beş parça koparırlar size zorunlu diet yaptırmış olurlar.

9. Konuşamayan çocuk Metin

Metin gibiler de 'Öğlen yemekte sana bir şey anlatıcam' deyip sizi gaza getirirler sonra da yemek boyunca domuz gibi yerler, ağızları doluyken de konuşmazlar efendilikten. Öğle tatili zehir zıkkım olur bunlardan bir şey dinleyeceksiniz diye.

10. Yemekte iş atan kız Şebnem

Şebnem gibiler de yıllardır çatılamamış çöplerini çattırmak adına mı yemeğe çıkıyorlardır bilinmez, eli yemekte gözü oynaştadırlar hep. Genelde bela getirir bu hareketler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Vejeteryan kız Melis

Melis gibiler de yemek seçer, ordan yemez burdan yemez. Gebze'deki şirketten öğle yemeği için Güneşli'ye kadar sürüklenirsiniz.

12. Yemek için adam satan Merve

Merve gibiler de bir yemek uğruna kırk yıllık mesai arkadaşlarını harcar, işini ihmal eder, çünkü 'Yiyen dikilir, yemeyen yıkılır' düsturundan gelen bir insandır.

13. Sefil Bekir

Bekir gibiler de ucuz olsun diye neredeyse hiç yemek yemezler, sizi bir paket cipsle öğle yemeğini geçiştirmeye ikna etmeye çalışırlar. Fakirlikten değil cimrilikten gelir Bekir gibilerin sefaleti.

14. Ekonomik ikili Hande & Macit

Bu tiplerin de hani derler ya 'yedikleri içtikleri ayrı gitmez' diye. Aynen öyledir, ortak kurbana girer gibi öğle yemeğini de ortak yerler. Yarım porsiyonla ömür geçirirler.

15. İşkolik Cemil

Cemil gibiler de sizi masa başında yemeğe ikna etme uğraşındadır. Kendileri işe bağımlı oldukları için oturdukları yerden yerler, hareket etmediklerinden genelde obezite sorunları da vardır. Bunlara takılırsanız fazla kilolarınız yüzünden zaten yarın öbür gün kovulacaksınızdır.

Peki sizin öğle yemeği kankiniz kim? Yorumları alalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
iremirem

her çeşit var ne ararsan, genelde bizimkiler kahvaltı yapmadıkları için taş bulsa yiyorlar..