Görüş Bildir
Haberler
Ofiste Askıntı Olan 20 Kabus Tip

Ofiste Askıntı Olan 20 Kabus Tip

Oktay Volkan Alkaya
29.04.2014 - 18:41 Son Güncelleme: 29.04.2014 - 19:37

Ofisler ikinci evlerimiz, hatta evimizden daha çok zaman geçirdiğimiz zoraki yaşam alanlarımız. Bir ofiste huzurlu çalışabilmek de etrafımızdaki insanlara bağlı biraz. Delisi var, menepozlusu var, atarlısı var, haini var, gammazcısı var... Yalancısı, iki yüzlüsü ne ararsan... Ama hiç şüphesiz en korkunçları sarkıntılık edenleridir. Taciz toplumumuzun kanayan bir yarası. İş ortamında hiç kimsenin başına gelmemesini dileyerek, belki sizlere tanıdık gelebilecek bazı tacizci ofis çalışanlarını deşifre ediyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ovan kız Kübra

1. Ovan kız Kübra

Ofiste bazı kız arkadaşlar vardır, gözüne kestirdiği eleman iki gerinmeye görsün hemen başında biter 'Ovayım mı?' der, cevap almadan da ovmaya başlar.

2. Masa altı platoniği Orçun

2. Masa altı platoniği Orçun

Bazı çekingen arkadaşlar vardır, açılamazlar hedeflerindeki hatuna, habire onların masasının altına bir şeyleri düşer bunların ne hikmetse.

3. Kesen kız Melisa

3. Kesen kız Melisa

Bazı kız arkadaşlar da manalı manalı uzun bakışlarıyla rahatsız ederler adamı, bakışlarına aldanıp çıkma teklif edersiniz kabul etmez bir de bunlar. Kesiş fetişidirler çünkü.

4. Bana şunu anlatsana diyen kız Merve

4. Bana şunu anlatsana diyen kız Merve

Bazı kız arkadaşlar da kafa zehir gibi olmasına karşın, gözlerini kestirdikleri elemana sürekli iş hakkında aptala yatıp sorular sorarlar. Çocuk da garibim anlatır da anlatır.

5. Saç fetişi Kemal

5. Saç fetişi Kemal

Ofisteki bayanların saçına takıktır Kemal, eller, yaklaşınca koklar, 'Hmm yeni mi boyattın?' diye gereksiz sorular sorar. Kadınların saçlarına verdikleri önem üzerinden yürür çakal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Azgın kadın Mualla

Mualla her erkek ofis çalışanının rüyasıdır ama bin ofiste bir denk gelen bir hatun kişidir. Genelde tüm ofisi elden geçirip, ocaklar yıkıp kör olası zalım Fırat gibi akar giderler ortamdan.

7. Hayvanın önde gideni Abuzer

Abuzer gibiler insanlığın utanç kaynağıdır. Arsızca saldırırlar, onlar için kadın sadece bir seks objesidir. Tam saha pres metoduyla saldırır Abuzer, genelde patron da kovmaz bir türlü böyle tipleri, hoşuna mı gidiyordur nedir...

8. Kabak çiçeği gibi açılan kız Şebnem

8. Kabak çiçeği gibi açılan kız Şebnem

Şebnem gibiler ofise ilk geldiklerinde bulunmaz Hint kumaşı tadında bir aile kızı olarak görünürler. Ancak ofisteki erkeklerden yayılan testesteronun etkisiyle bir anda ofisteki erkeklerin 'kesişim kümesi' haline gelirler.

9. Şakacı sapık Murat

Murat ofisin sempatik şakacı çocuğu imajını yerleştirmek için harcadığı mesaiden sonra asıl gizli planını devreye sokup, şaka kisvesinde Allah ne verdiyse girişir. Yüz vermemek gerekir, elini veren kolunu kaptırır.

10. İşbilen kız Elif

10. İşbilen kız Elif

Elif gibiler ofisin gülüdür. Görünürde hiç bir şey yapmazlar, onlar saman altından su dahil her bir şeyi yürütürler. Sonra bir gün müdüre olurlar herkes merak eder nasıl olduğunu, bilen bilir tabii.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Temas adamı Hurşit

11. Temas adamı Hurşit

Hurşit gibilerin eli kolu rahat durmaz, konuşurken birden karşısındakini kedi yavrusu gibi okşamaya başlayabilirler. Karşısındakinden yüz bulsa direk kemeri çözmeye başlayabilir, görüldüğü yerde kaçılması uygundur.

12. Öğreten adam Çağatay

12. Öğreten adam Çağatay

Çağatay gibiler işle ilgili tüm kritik noktalara hakim olup tam bir ayaklı kütüphanedir. Herkesin ondan öğrenecek bir şeyleri vardır ki onun da silahı budur zaten. Selam vereni borçlu çıkartır.

13. Şirketin gizli ortağı Mahmut

13. Şirketin gizli ortağı Mahmut

Mahmut'u patrona sor, kovulacak ilk elemandır ama Mahmut öyle bir imaj çizer ki şirketin yarısı onun sanarsınız. Yarattığı bu güçlü kişilik onda 'Bütün kızlar benim' düşüncesini oturtmuştur, denk geleni münasip bir yere oturtur.

14. Sürekli bir sır veren kız Ceyda

14. Sürekli bir sır veren kız Ceyda

Ceyda gibiler de ofiste askıntı olduklarına sürekli onun bunun sırrını dedikodusunu taşır bu kadar sırrı verdikten sonra da zaten ikili arasında bir alacak verecek davası baş gösterir haliyle...

15. Samimi çocuk Berkay

15. Samimi çocuk Berkay

Berkay gibiler kızlara kanki diyerek yaklaşır, güvenlerini kazanır, kızların içinden biri olur adeta sonra da bu samimiyet kisvesi altında eller ayaklar rahat durmaz üç puanlar beş puanlar ayak üstü kapılır olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Taciz ikilisi Cem & Can

16. Taciz ikilisi Cem & Can

Cem ve Can deli deliyi gözünden tanır misali sapık olduklarını birbirinin gözünden anlayıp, taciz serüvenlerini birlikte yürütmeye ant içmiş bir ikilidir. Bunlar arasında sürekli 'Üf' 'Of' 'Fiyuu' şeklinde tepkimeler olur.

17. Stajyer avcısı Ömer

17. Stajyer avcısı Ömer

Ömer gibilerin insafı yoktur, dalından taze kopmuş meyve gibi olan stajyer kızları 'sektöre kazandırmak' kisvesi altında rejisör koltuğu görevi üstlenirler. Bunları aslında bir temiz dövmek lazımdır.

18. Bak burada ne var diyen kız İlke

18. Bak burada ne var diyen kız İlke

İlke gibiler ofiste sert bir imaj çizip önce erkeklerde libido patlamasına yol açarlar. Tahrik edici frikikler vererek avlarını hardcore bir ilişkiye doğru sürüklerler. Genelde ofiste büyük kavgalar çıkar bu hatunlar yüzünden.

19. Gösterecek bir şeyi olan çocuk Mert

Mert'in elinde süreki bir kıza gösterilmesi uygun olmayan ama inatla göstermek istediği bir şeyler olur. Aslında kuyuya taş atıyordur, ilgilenen olursa ikinci aşamaya geçecektir.

20. İkinci baharındaki müdüre Melahat

20. İkinci baharındaki müdüre Melahat

Melahat ofisin sert mizaçlı yöneticisidir, ya eşinden memnun değildir, ya boşanmıştır ya nişandan terktir. Genç erkeklere bir düşkünlüğü vardır. Anne gibi ilgilenir annesinden doğduğuna pişman eder adamı.

Biz elimizden geldiğince sizin de ofislerinizde birer ikişer tane olduğuna inandığımız bu arkadaşları deşifre etmeye çalıştık. Size düşen bu yazıyı onların gözüne sokmak, belki kendilerinden bir şey bulurlar da durur bu hayasızca akın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Emre Doğan

resimlerin telifi b*azz*rs ın sanırım :D

Yamyam Hamza

kardeş, sen kerhanede mi çalışıyon? nasıl bir ofis ortamın var. konulu film serisi çıkar buradan

Bukle Naz Acar

Bir ofisin tüm çalışanları sapık çıktı mübarek.