Görüş Bildir
Haberler
Obama Beyaz Saray'ın İnternetinden Şikayetçi

Obama Beyaz Saray'ın İnternetinden Şikayetçi

CBS kanalında Gayle King'in programına eşi ile birlikte katılan ABD Başkanı Barack Obama, Beyaz Saray'ın internetinin yetersiz olmasından şikayet etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günümüzde modern binalar inşa edilirken, teknoloji tarafı da işin içine katılıp ağ ekipmanlarının her odada kullanılabilmesi için gerekli altyapı desteği sağlanıyor. Bununla birlikte eski binalarda bazen tek bir odada telefon hattı bulunuyor ve oda evin uzak köşesindeyse bu durum internet hızı için oldukça problem doğurabiliyor.

Bu şekilde sıkıntı yaşayanlardan biri de Barack Obama. Eski ve büyük bir yapı olan Beyaz Saray'da internet çekimi açısından kör noktalar bulunuyor. ABD Başkanı da eşi Michelle Obama ile birlikte katıldıkları Gayle King'in programında bu durumdan oldukça muzdarip olduklarını belirtti.

Barack ve Michelle Obama, Gayle King'in programında

Obama, kızlarının internetin hızının oldukça düşük olmasını fark ettikten sonra gelecek yeni başkan için iyi bir internet bağlantısı sağlayabilmek adına kolları sıvamış durumda.Teknoloji ve internet alanında oldukça hassas olan Barack Obama’nın CBS’e verdiği röportaja göre oldukça eski bir bina olan Beyaz Saray, yeni başkan gelmeden çok daha iyi bir Wi-Fi ağına sahip olacak. Ancak yeni başkanın Obama ailesi kadar hassas olup olmayacağını ise zaman gösterecek.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
8
5
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yasin Çoban

altyapı kesin ttnetindir

Hasan Şişman

Şifre : Barack1234

Hasan Şişman

Kör noktalarda ne işin var aq. Tuvalette cekmezdır ordada elleme telefonunu.