Görüş Bildir
Haberler
Nikolic, Beşiktaş'a Övgü Yağdırdı

Nikolic, Beşiktaş'a Övgü Yağdırdı

Fatih
22.10.2014 - 20:26

Nikolic, Beşiktaş'a Övgü Yağdırdı

Partizan hocası Nikolic, siyah-beyazlılara övgü yağdırdı 'Beşiktaş Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir takım' ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın yarın UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geleceği Partizan takımının teknik direktörü Marko Nikolic rakiplerine övgüler yağdırdı. Sırp teknik adam 'Beşiktaş Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir takım' dedi.

Nikolic şunları söyledi: 'Beşiktaş Şampiyonlar Ligi kalitesine sahip bir takım. Bunu Arsenal'e karşı oynadıkları maçlarda kanıtladılar. Türkiye'de ligin ilk sırasında olmalarını da unutmamak gerekir. Ancak yine de sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Sınırlarımızı zorlayarak mücadele etmemiz gerekecek. Son dakikaya kadar savaşacağız'.

Beşiktaş'ın grupta kendilerini çok zorlayacağını dile getiren Nikolic bugünkü maçta taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını belirterek tüm Partizanlıları maça davet etti. Ayrıca Bilic'e çok saygı duyduğunu da söyleyen hoca Vulicevic'in sakatlığı nedeniyle oynayamayacağını bunun da kendileri için büyük eksiklik olduğunu belirtti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0