Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kerimcan Durmaz'sın?

etiket Ne Kadar Kerimcan Durmaz'sın?

Son dönemin fenomenlerinden Kerimcan Durmaz, enerjisi ve hayat doluluğuyla, güzelliğinin seksapaliteliliği ile etrafa neşe saçıyor! Bakalım sen ne kadar Kerimcan Durmaz'sın, cevabı testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım, ilk olarak bu şarkılardan birini seç!

2. Cuma gecesi genelde nerede olursun?

3. Devam ediyoruz: Bir de kendine bir kanki seç bakalım!

4. Kerimcan Durmaz'ın hangi sözü tam sana göre?

4. Kerimcan Durmaz'ın hangi sözü tam sana göre?

5. Bu dünyaca ünlü markalardan hangisi sence en iyisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekiii, hangi Kerimcan?

7. Son olarak: Sence?

7. Son olarak: Sence?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ablan star bebeğim: Tam bir Kerimcan'sın!

Tam bir Beverly Hills kızısın! Onun gibi enerjiksin, eğlencelisin ve kendine özgü tavırların var. Yaşamayı, kendin olmayı, hayata karşı daima gülümsemeyi seviyorsun. İnsanlarla aran oldukça iyi. Ancak bir o kadar da seni sevmeyenler var ne yazık ki. Yüzüne gülüp arkandan konuşan çok. Ancak sen kimseyi kafana takmıyorsun, sen de onlar gibi 'yüzlerine gülüp' geçiyorsun. Kimseye aldırış etmiyorsun. Zaten en güzeli de bu değil mi? Kendin ol, kimseyi kafana takma ve gülümsemeye devam et!

Kerimcanımsı!

Sen de Kerimcan gibi neşe saçıyorsun etrafına, eğlenmesini çok iyi biliyorsun. Eğlendiğin kadar insanları da çok eğlendiriyorsun. Arkadaşların senin bu yönünü çok seviyor. Tam bir sevgi pıtırcığısın yani! Ancak bazı şeyleri kafana takıyorsun sanki biraz. Hayatında olumsuz bir şey olduğunda hemen 'Allah'ım neydi günahım'a bağlıyorsun. Gülüp geçmesini öğrenmen gerekiyor, düşün düşün nereye kadar? Ayrıca, içine atma, söyle gitsin. Hem ne kaybedersin ki? Heraldeeeğ!

İnanamıyoğruğuzz hiç alakan yok!

Kerimcan Durmaz ile hiiç mi hiç alakan yok! Azıcık neşelen, ne bu depresyon hali? Azıcık gez, toz, hava al! Çok bunalmışsın! Ayrıca bazı şeyleri kafana çok takıyorsun sanki? Ne gerek var be, sal gitsin. Hiçbir şey senden önemli değil, bunu sakın unutma. İnsanlar seni mutlu ve enerjik görmek istiyor! Eminiz sen de istiyorsun ama hayattan bıkmışsın. Bıkma bak, çok güzel şeyler de oluyor, emin ol! Hah şöyle, gülümse biraz, insanların seni üzmesine izin verme! Sana gülmek çok yakışıyor kız, alıkma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2209
1375
790
601
336
126
111
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nyan Cat

Homofobik olmakla alakası yok, bu adam çok sinir bozucu. Türkçe'yi katletmesinden mi söz etsek biraz da aslında?! Kaç aydır Onedio'da doğru düzgün içerikler ... Devamını Gör

Smilena

Ülkemizde ki bu Kerimcan hayranlığı nedir ya? Her yerde Kerimcan, Kerimcan, Kerimcan... Allah akıl fikir versin, iyice sıyırmaya başladık!

materyalist-bonnie

ilk sorudaki hiçbir şarkıyı bilmediğim için elendim. kalan yarışmacılara başarılar diliyorum.