Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Karizmatiksiniz?

etiket Ne Kadar Karizmatiksiniz?

diazepam
19.11.2014 - 10:28 Son Güncelleme: 19.11.2014 - 11:52

Hiç ne kadar veya nasıl bir karizmanız olduğunu düşünme fırsatı buldunuz mu? Gerek yok sizin için biz buluyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alakasız fotoğraflarda rahatsız edici şekilde güzel çıkan tiplerden hangisi favoriniz?

2. Sizce en karizmatik gülüş hangisi?

3. Karizmatik erkek ses tonu denince aklınıza ilk gelen hangisi olurdu?

4. Sizce en karizmatik poz hangisi?

5. Karizmanızı tamamlamak için olmazsa olmazınız hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi ülkede yaşamak isterdiniz?

7. Alışılmamış bir evcil hayvanınız olsa bu aşağıdakilerden hangisi olurdu?

8. Kendinize en çok yakıştırdığınız sıfat?

9. En çok hoşunuza giden süper kahraman logosunu seçin

10. Son olarak aşağıdaki anların hangisinde karizma tamamen kaybolur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz "seksi" karizmatiksiniz.

Siz "seksi" karizmatiksiniz.

İnsanların bakışlarını üzerinizde toplamayı başarıyor, bunu yaparken herhangi ekstra bir çaba sarf etmiyorsunuz. Bir ortama girdiğinizde bakışların kapıya dönmesi, arkadaş toplantılarının en gözdesi olmanız boşuna değil. Karizmanız sizin auranız gibi, gittiğiniz her yere beraberinizde götürüyorsunuz. İnsanlara yapmacık, zorlama gelmeyen, sizin doğal yapınızda bulunan bir karizmanız var.

Siz "asi" karizmatiksiniz.

Siz "asi" karizmatiksiniz.

Her ne kadar arkadaşlarınız, çevrenizdekiler sizin iflah olmaz bir muhalif olduğunuzu söyleseler de sizin karizmanıza da karşı koyamıyorlar. Siz, konuşurken her kelimesi kaçırılmadan dinlenen birisiniz. Ortamlarda tartışmasız bir ağırlığınız ve hakimiyetiniz var. İnsanları konuşarak, dinleyerek, onların gözlerinin içine bakarak ikna etmede bir numarasınız. İnsanların saygı duyduğu, imrendiği, inkar edilemez bir karizmanız var.

Siz "çekici" karizmatiksiniz.

Siz "çekici" karizmatiksiniz.

İçinizdeki enerji dışarıya karizma olarak çıkıyor. Mimikleriniz, bakışlarınız, ifadeleriniz, gülüşünüz hepsi ayrı bir karizma. Karşı cinsin ilgisini çokça çeken bir yapınız var. Bu karizmanızın altını diğer güzel özelliklerinizle harmanladığınızda ortaya ateş kırmızısı bir karizma çıkıyor. Siz, bu yakıcı karizmanızın son derece farkındasınız. İnsanların kendini alamadığı, kendilerinde de olması için çabaladığı, mıknatıs gibi bir karizmanız var.

Siz "kusursuz" karizmatiksiniz.

Siz "kusursuz" karizmatiksiniz.

Bir insan baştan aşağı karizmatik olabilir mi? Duruşu, gülüşü, giyinişi, oturup kalkması, konuşması, cazibesi, vs. ile komple karizmatiksiniz. İçinde bulunduğunuz grubun çekirdeği, çekim merkezisiniz. İnsanlar sizin yanınızda kendilerini kötü hissediyorlar desek yalan söylemiş olmayız. Çünkü bulunduğunuz her ortamın istisnasız sahibi, yönlendiricisi sizsiniz. Bu sizin istediğiniz bir şey değil, insanların size verdiği bir paye. Karşı konulamaz, reddedilemez, hırpani, dağınık bir karizmanız var.

Siz "umursamaz" karizmatiksiniz.

Siz "umursamaz" karizmatiksiniz.

Sizin için belki şu dünyadaki en önemsiz şey sizin karizmanız. Çünkü sizin söyleyecekleriniz, yapacaklarınız, hayalleriniz var. Bunların içinde karizmanızın hiçbir değeri yok. Ancak insanlar bu tavırlarınızı bile oldukça karizmatik buluyor. Bu sayede sözleriniz, eylemleriniz çok daha fazla kıymet görüyor. Karizmanızı kendiniz ve diğer insanlar için olumlu yönde kullanmasını bilen birisiniz. Bu da sizi daha karizmatik yapıyor. Doğal, size çok daha fazlasını katan, yalın bir karizmanız var.

Siz "serseri" karizmatiksiniz.

Siz "serseri" karizmatiksiniz.

Hani lisede yaptığı her şey iki gün sonra başkaları tarafından benimsenen insanlar vardır ya, ama onlar bunu kabul etmeyecek kadar mütevazıdır işte siz böyle bir karizmatiksiniz. Her davranışı, her hareketi izlenen, örnek alınan, beğenilen ama bunun farkında olmayan veya kabul etmeyecek kadar tevazu sahibi birisiniz. Bu insanların size daha fazla hayran olmasının başlıca sebebi. Sizin için karizmatik olmanızın hiçbir önemi yok çünkü siz anı yaşamayı seven, kendine ve çevresindekilere değer veren samimi bir karizmatiksiniz. İnsanların hayal ettiği ama içten gelen bir karizmanız var.

Siz "doğal" karizmatiksiniz.

Siz "doğal" karizmatiksiniz.

Karizmanız öyle büyük ki insanlar algılamakta güçlük çekiyor, resmin bütününü göremiyorlar. Ancak sizinle vakit geçiren, sizi hayatına alan insanlar çok geçmeden sizdeki tılsımı fark ediyor. Sosyal hayatınız, aile yaşantınız, davranışlarınız, yardımseverliğiniz, kendinizi düşünmeden insanlar için fedakarlıkta bulunmanız sizin karizmanızın temelini oluşturuyor. Hani derler ya, karizmanızın zekatını verseniz binlerce insan nasiplenir. Ancak böylesini büyük bir karizma sahibi biri olarak bunu kabul edip, dillendirmeniz olası değil zira son derece alçak gönüllü birisiniz aynı zamanda. Siz ışıl ışıl parlayan bir karizmaya sahipsiniz.

Siz "gizli" karizmatiksiniz.

Siz "gizli" karizmatiksiniz.

Gizli çünkü sizin karizmanız diğer birçok iyi özelliğinizin arkasına gizlenmiş durumda. Kendini kötü hisseden arkadaşınıza omuz, yardım isteyen arkadaşınıza el, huzur arayan arkadaşınıza limansınız. Hal böyle olunca bu kadar cömert özelliğin arasında akla ilk gelen karizmanız olmuyor. Ama siz her halinizle karizmatiksiniz. Bunu göstermekten imtina eden, bu özelliğinizle anılmak istemeyen, asıl karizmanın insanın duygularıyla gösterdiği karizma olduğuna inanan içten bir kişisiniz. İnsanların hayatını etkileyen, onları olumlu yönde geliştiren bir karizmanız var.

Siz "harbi" karizmatiksiniz.

Siz "harbi" karizmatiksiniz.

Son derece gerçekçi bir insansınız ve haliyle bu durum karizmanıza da yansımış durumda. Genellikle sessiz, sakin kalmayı seven bir yapınız var, ancak bir konuşmaya başladınız mı ağzınızdan dökülen her sözcük başkalarının yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Doğuştan gelen bir liderlik özelliğiniz var. Kitleleri peşinizden sürüklemeniz işten bile değil. Ancak bütün bunlara karşın siz basit yaşamayı seven, insanların hayatlarını kolaylaştırmaktan hoşlanan birisiniz. İnsanların hayatına yön veren, derinden ve nadir bulunan bir karizmanız var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
94
50
17
8
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TİRYAKİ

o değilde 6. soruya Türkiye diyen var mı merak ettim :D

:-)

Siz "asi" karizmatiksiniz. Her ne kadar arkadaşlarınız, çevrenizdekiler sizin iflah olmaz bir muhalif olduğunuzu söyleseler de sizin karizmanıza da karşı ... Devamını Gör

Zehra Karabulut

Siz "seksi" karizmatiksiniz. İnsanların bakışlarını üzerinizde toplamayı başarıyor, bunu yaparken herhangi ekstra bir çaba sarf etmiyorsunuz. Bir ortama gir... Devamını Gör