Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kabasın?

etiket Ne Kadar Kabasın?

Nsycl
20.04.2018 - 21:15

Verdiğin tepkilere göre kabalık dereceni söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlayalım.

2. Peki cinsiyetin?

3. Otobüste telefonun çaldığında ne yapıyorsun?

4. Biriyle yemek yerken telefonuna ne sıklıkla bakarsın?

5. Şaka yaparken başkalarını harcadığın çok olur mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Esnafla aran nasıl peki?

7. Sadece birinin tipini sevmeyip ona gıcık olduğun oluyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%70 kaba çıktı!

Sen baya kabaymışsın da haberimiz yokmuş... Verdiğin cevaplara göre tepkilerin birazcık sert. Yeni insanlara, yeni sohbetlere pek açık değil gibisin ya da sadece bu dönem böyle bir süreçten geçiyorsun diyelim. Yine de biraz daha kibar olmayı deneyebilirsin.

%50 kaba çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen de az kaba değilsin... Karşı tarafta kimin olduğu senin kaba ya da kibar olacağını belirliyor biraz. Bazen başını şişirecek bir esnafla sohbet etmez istemezken, bazen de bir restoran sahibiyle ahbap olabiliyorsun. Senin moduna bağlı biraz işte.

%40 kaba

Verdiğin cevaplara göre arada bir kabalaştığın olmuyor değil. Her şeyi dalgaya alan biri gibisin, bu da bazen kabalaşmana sebep oluyor olabilir. Belki de kabalaştığını hiç farketmeden şaka yapıyorsun, karşı taraf alınıyor kim bilir? İnsanlar senin üslubunu öğrendiğinde rahatlıyorlar zaten.

%30 kaba çıktı!

Senin pek kaba biri olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bazen kafan atıyor ve kabalaştığın oluyor tabii ama pek seyrek. Genelde anlayışlı, tanımadığı insanlara saygılı, sevdiği insanlara da anlayışlı biri gibisin.

Kaba biri değilsin!

Verdiğin cevaplardan senin kaba bir olmadığın rahatlıkla anlaşılıyor! Tanıdığın tanımadığın farketmeksizin herkese saygı çerçevesinde yaklaşıyor, kimsenin kişisel alanına müdahale etmiyorsun. Bazen bu durum seni zorlasa da kendini en rahat böyle hissediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
522
255
156
103
79
58
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın