Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Dijitalsin?

Ne Kadar Dijitalsin?

Artık dünyamız dijital. Peki senin hayatın bu dijitalliğin neresinde?

Öğrenmek için haydi teste!

1. Öncelikle bir günde sosyal medyada ortalama kaç saat geçirdiğini öğrenebilir miyiz?

2. Peki ne sıklıkla online alışveriş yaparsın?

3. Dijital dünyada en çok ne yapıyorsun peki?

4. Paranı biriktirmek için hangi yolu tercih edersin?

5. Faturalarını nasıl ödüyorsun peki?

6. En sık kullandığın sosyal medya uygulaması hangisi peki?

7. Son olarak senin için dijitallik ne demek onu öğrenebilir miyiz?

İliklerine kadar dijitalsin!

İliklerine kadar dijitalsin!

Dijitallik senin resmen içine işlemiş. Hayatının bir parçası olup çıkmış. Dijital çağa tam olarak uyum sağladığını ve bunda hiç zorlanmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. İşte bu yüzden çağa senin kadar uyum sağlamış, yenilenen ve kendini geliştiren QNB Mobil'in ayrıcalıklarının farkına varmalısın. Yenilenen QNB Mobil, kullanıcı dostu tasarımı, hızı ve pratikliği ile ön plana çıkıyor. QNB Mobil’de ana sayfanı istediğin gibi kişiselleştirebilir, ajanda kısmında hangi gün ne işlem yaptığını takip edebilirsin. Çağın gerisinde kalma, sen de QNB Mobil ile hayatı yakala!

Dijital Dünyaya Oldukça Hakimsin!

Dijital Dünyaya Oldukça Hakimsin!

Sen gerçekten de çağı yakalamışsın! Gerek pratikliğinle gerek hıza verdiğin önemle bize bunu kanıtlıyorsun. Sen dijitalliği böylesine kavramışken kullandığın uygulamaların da senin önceliklerine önem vermesini beklemen çok doğal. İşte bu yüzden senin gibi pratik ve hızlı QNB Mobil'i sana gönül rahatlığıyla önerebiliriz.Yenilenen QNB Mobil, kullanıcı dostu tasarımı, hızı ve pratikliği ile ön plana çıkıyor. QNB Mobil’de ana sayfanı istediğin gibi kişiselleştirebilir, ajanda kısmında hangi gün ne işlem yaptığını takip edebilirsin. Çağın gerisinde kalma, sen de QNB Mobil ile hayatı yakala!

Hiç Fena Değilsin!

Hiç Fena Değilsin!

Zaman zaman çevrenden bazı konularda yardım alsan da dijitalliğe oldukça hakimsin. Öğrenme isteğin ve azmin ilham verici. Böyle devam edersen kısa zamanda tüm gerekli yetkinliklere sahip olacaksın. Sen dijitalleşmeye uyum sağlamaya çalışırken yenilenen QNB Mobil de bu süreçte en büyük yardımcın olacak! Yenilenen QNB Mobil, kullanıcı dostu tasarımı, hızı ve pratikliği ile ön plana çıkıyor. QNB Mobil’de ana sayfanı istediğin gibi kişiselleştirebilir, ajanda kısmında hangi gün ne işlem yaptığını takip edebilirsin. Çağın gerisinde kalma, sen de QNB Mobil ile hayatı yakala!

Daha Fazla Çabalamalısın!

Daha Fazla Çabalamalısın!

Artık tüm dünyanın dijitalleştiği bir çağda yaşıyoruz. Tüm üretim süreçleri, sektörler ve hayatımız buna göre şekilleniyoruz. Bu yüzden sen de dijitalliği yakalamak için biraz daha fazla çaba sarf etmelisin. Merak etme, hiç de zor değil. QNB Mobil sayesinde sürece hızlıca adapte olacaksın. Yenilenen QNB Mobil, kullanıcı dostu tasarımı, hızı ve pratikliği ile ön plana çıkıyor. QNB Mobil’de ana sayfanı istediğin gibi kişiselleştirebilir, ajanda kısmında hangi gün ne işlem yaptığını takip edebilirsin. Çağın gerisinde kalma, sen de QNB Mobil ile hayatı yakala!