Görüş Bildir
Haberler
Nazilerin Terk Edilmiş UFO İniş Pistleri

Nazilerin Terk Edilmiş UFO İniş Pistleri

Hasan Uğur Nayır
21.04.2014 - 15:47 Son Güncelleme: 21.04.2014 - 15:58

Nazilerin terk edilmiş UFO iniş pistleri

Rusya'da yer alan Nazilere ait halka şeklindeki yapılar gizemini koruyor.

Kaynak: http://www.teknokulis.com/multimedya/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Nazilerin doğaüstü güçler, farklı alternatif teknolojiler ve daha birçok ilgi çekici şeyler üstüne çalıştığı söyleniyor. Birçok hikaye var, bunlardan bir tanesi ise Nazilerin ürettiği uzay gemileri aslında Nazi UFO'larıyla alakalı. Rusya'da Nazilerden kalma halka yapıların UFO'larla alakalı olduğu düşünülüyor.

Şu zamana kadar Nazi UFO'larına ait olduğu iddia edilen bazı şematik planlar ve fotoğraflar ortaya çıktı, hatta birkaç prototipin yapıldığı da söylendi. Dedikodulara göre Nazilerin çoğu UFO denemesi başarısız olmuş, savaşın sonlarına doğru son model bir prototipi uçurmayı başarmışlar. Ancak savaşın kaybedilmesine yakın olduğundan diğer ülkeler prototipi ele geçirmesin diye imha etmişler. Bunun gibi daha birçok söylenti hikaye var. Ne kadarı doğru bilinmez.

60 yıldan daha eski olan Murmansk'nin Kuzey'indaki bu ilginç halka yapılar, 2. Dünya Savaşı'nda Naziler tarafından inşa edilmiş. Murmansk kentinde Liinakhamari köyü yakınlarında bulunuyorlar. Halka yapılarla alakalı ilginç hikayeler var. Topçu atışı için yapıldıklarını belirtenler var. Ancak asıl ilgi çekici hikaye ise UFO'larla alakalı.

Bu yapıların Nazilere ait UFO'ların iniş pisti olduğu iddia ediliyor. Dilden dile dolanan hikayelerde garip ışıkların bu alana indiği ve kalktığı söyleniyor. Mesela hikayelerden birinde Nazi simgeli yuvarlak metal bir cismin hızlıca halkaların birinin üstünden kalktığı iddia ediliyor.

İlk halka ve ikinci halka su içinde yer alıyor. Halkanın deniz seviyesinde yer alması ise garip şekilde karşılanıyor. Rivayetlerde suyun UFO'ların motorundan gelen sıcaklığı engellediği söyleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üçüncü halka ise en ilginç olanı. Diğerleri gibi tamamen su altında değil, içinde belirli miktarda su bulunuyor. Beton kalitesi ise ilk gün gibi sapasağlam.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın