Görüş Bildir
Haberler
Müslim: ‘YPG'nin Ankara Saldırısıyla Bağlantısı Yok’

Müslim: ‘YPG'nin Ankara Saldırısıyla Bağlantısı Yok’

ATKN
18.02.2016 - 12:17

PYD Eş Başkanı Salih Müslim, PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin dün Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyla bağlantısı olmadığını ve YPG'nin Türkiye'yi düşman olarak görmediğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Genelkurmay'a taziye ziyareti sonrası düzenlediği basın toplantısında Ankara saldırısını Suriye'den sızan YPG mensubu bir kişinin yaptığını ifade etmişti.

Uluslararası haber ajansı Reuters ve AFP'ye konuşan Müslim, Davutoğlu'nun açıklamalarıyla ilgili 'Bunu tümüyle reddediyoruz' dedi.

YPG'nin Türkiye'ye ateş açtığı iddialarını reddeden Müslim, 'Sizi temin ederim YPG tarafından Türkiye'ye bir mermi bile atılmadı. Türkiye'yi düşman olarak görmüyorlar' dedi.

'Salih Neccar' olarak açıklanan saldırganı da tanımadıklarını söyleyen Müslim, 'Bu suçlamanın nedeni Suriye’ye müdahale için bir hazırlık yapmaktır. Suçlamanın nedeni budur' dedi.

Reuters ve AFP

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Doğukan Olgun

Hemen kıvır tipini siktiğimin maymunu

narobb

He la biz yaptık dese ne olacak, ne fark edecek ki?

Pasif Kullanıcı

domuz suratlı korkak orospu çocuğu, askeri hedef alan bir patlamayı pkk/pyd den başka kim yapar?Bu açıklama sizi kurtarmayacaktır!

itsasin

ypgnin götünde ayı bağırıyor neden türkiyeye saldırsın tabiki işid yaptı .suruçu ankarayı istanbulu bombalayan işid. pydnin türkiyede 1 eylemi yok

itsasin

kıvırma yapsaydı yaptı derdi.savaşa bahane arıyorsunuz savaş ortamında hergün bomba patlayacak.