Görüş Bildir
Sesi Resmen İlaç Gibi Geldi: Sahnede Sezen Aksu'yu Arayan Hande Yener'in "Geri Dön" Israrı Karşılıksız Kalmadı
28 Eylül'de senfoni orkestrasıyla beraber tamamı Sezen Aksu şarkılarından oluşan bir repertuvarla, 'Hande Bizi Sezen'e Götür' konseptli bir konser veren Hande Yener, senelerce akıllara kazınacak bir geceye imza attı. Sezen şarkılarını söylerken, Sezen Aksu'yu da aradı! Yener'in seyirciyle beraber yaptığı 'Sahneye döner misin?' ısrarı bu sefer karşılıksız kalmadı.
Bir Hafta Boyunca Ünlüleri Mizahına Alet Ederek Güldüren X Kullanıcıları!
Her adımları olay, her söyledikleri her paylaştıkları gündem oluyor. Kendileri bu kadar göz önünde olunca sosyal medyada haklarında şakalar yapılması da gayet doğal. Evet, ünlü isimlerden bahsediyoruz. Ünlüleri mizahımızın mezesi haline getirmekten bir an olsun vazgeçmiyoruz. Bakalım geçtiğimiz hafta kimler ünlüleri mizahlarına alet ederek etkileşimini taştan çıkarmış?
Reklam
Hollywood'un En Karanlık Skandallarından Biri: Sean Diddy Combs Davasının Derinliklerine Birlikte İnelim
Hollywood'un en tanınmış rapçilerinden Sean Diddy Combs, son dönemdeki skandallarlarıyla gündemde. Haftalar önce ortaya çıkan deliller, geçtiğimiz günlerde rapçinin tutuklanmasına yol açtı. Puff Diddy olarak da bilinen Combs, birçok ünlü isimle birlikte büyük partilerde boy gösteriyordu; ancak bu organizasyonların arka planında cinsel istismar, adam kaçırma, şantaj ve yasaklı madde kullanımı gibi ciddi suçların bulunduğu ortaya çıkmıştı.Peki Puff Diddy'nin dosyasının detayları neler? Gelin, kan donduran skandalların ardındaki ismin hayatına ve yaşanan olaylara daha yakından bakalım👇
Reklam
Reklam
"Pembe Hanım Bana Yardım Et!" Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm Dizi Kıyafetleri ve Benzer Öneriler
etiket
'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 69. bölümünde giyilen kıyafetleri merak edenler burada mı? Dizi karakterlerinin tarzını yakından takip eden ve kendi stilinde yansıtmak isteyenler için bölümde giyilen kıyafetleri ve benzerlerini bulmaya çalıştık. Gelin, hiç vakit kaybetmeden içeriğimize geçelim.Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.''Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'Bu içerik 29.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.
Reklam
Reklam
Reklam