Görüş Bildir
Haberler
Moskova'da 'Kesik Kafa' Dehşeti

Moskova'da 'Kesik Kafa' Dehşeti

ATKN
29.02.2016 - 15:10 Son Güncelleme: 29.02.2016 - 16:02

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir metro istasyonu yakınında polis aramak isteyince çantasından 'kesik çocuk kafası' çıkaran, kendini havaya uçurmakla tehdit eden ve 'Ben teröristim' diye bağıran bir kadının tutuklandığı belirtiliyor... Lifenews, kadının elindeki kesik başın da 4 yaşındaki bir kız çocuğuna ait olduğunu belirtirken, kadının akıl sağlığının yerinde olup olmadığının kontrolü için hastaneye götürüldüğünü kaydetti. İnterfax haber ajansına konuşan güvenlik yetkilileri de kadının uyuşturucu etkisinde olduklarını tahmin ettiklerini söyledi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir metro istasyonu, siyah giysiler giymiş bir kadının elinde kesik çocuk başıyla görüldüğü şeklindeki haberler üzerine kapatıldı.

Kadının metroya girmek isterken polis tarafından durdurulduğu ve çantasından çocuğun kesik başını çıkarıp, çocuğu öldürdüğünü söyleyerek bağırmaya başladığı öğrenildi. Rus basınına yansıyan haberlerde, elinde kesik bir çocuk başıyla durduğu söylenen kadının 'tekbir' getirdiği ve 'Ben teröristim. Bir saniye içinde dünyanın sonu geliyor. Ben sizin ölümünüzüm' diyerek kendini havaya uçurmakla tehdit ettiği de aktarıldı. Rusya Soruşturma Komitesi'nden basının sorularını yanıtlayan bir yetkili de, elinde kesik çocuk başıyla görülen kasının Oktrabrskoye Pole metro istasyonunda gözaltına alındığını söyledi.

Bu arada Rus basınına yansıyan haberlere göre metro istasyonunda gözaltına alınan kadının üzerinde patlayıcı bulunmadı. Ama İnterfax'a konuşan bir yetkili, FSB görevlilerinin kadının gözaltına alındığı bölgede patlatıcı olup olmadığını belirlemek için arama yaptığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis başı olmayan bir çocuk cesedi bulmuştu

Öte yandan bu olaydan önce Rus basınına, Moskova'da polisin bir apartman dairesinde başı olmayan bir çocuğun cansız bedenini bulduğuna dair haberler yansımıştı. İnterfax haber ajansı da güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberinde, çocuğun 3 ya da 4 yaşında olduğunu aktarmıştı. RİA Novosti haber ajansına bilgi veren bir polis yetkilisi ise evinde ölü bulunan çocuğun bakıcısının cinayetle bağlantılı olarak gözaltına alındığını söylemişti.

LifeNews televizyonu, kurbanın bir kız çocuğu olduğunu ve isminin Nastya olduğunu aktardı.

Rusya Soruşturma Komitesi'nden gelen açıklamada ise, itfaiye görevlilerinin yangın çıkan bir dairede başı olmayan bir çocuğun cesedini buldukları belirtildi. Komite'ye göre, Orta Asya vatandaşı ve 38 yaşında bir kadın olan ve çocuğun dadısı olduğu sanılan şüpheli, ebeveynleri evi terk edinceye kadar bekledikten sonra çocuğu öldürüp daireyi ateşe verdi.

LifeNews televizyonu şüphelinin Özbekistan vatandaşı olduğunu ve adının da Gülçehra Bobokulova olduğunu aktardı. Televizyonun haberine göre, Bobokulova sorgu sırasında yaptıklarını 'kocasının kendisini aldatmasıyla açıkladı.'

İnterfax haber ajansına konuşan güvenlik yetkilileri de kadının uyuşturucu etkisinde olduklarını tahmin ettiklerini söyledi.

Akıl sağlığının yerinde olup olmadığının kontrolü için hastaneye götürüldüğü kaydedilen kadın tutuklandı.

Sputnik Türkiye

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
the_war

İnsanlık iyice pisliğin içine battı, galiba dünyanın sonu yaklaşıyor.

Pasif Kullanıcı

Gebertselermiş ya işte şerefsizi

Furkan Meraklı

Gebertmek hafif kalır, bunun gibilere ölene dek işkence yapılmalı.

ömer çiftcioğlu

şimdi bundan ala propaganda olur mu?