Görüş Bildir
Dilan Polat Kendisi İçerdeyken Yakınlarının Ne Tür Paylaşımlar Yaptığını Merak Edince Ortalık Karıştı!
Geçtiğimiz günlerde cezaevinde intihara kalkıştığı iddia edilen Dilan Polat, içerdeyken yakınlarının ne tür paylaşımlar yaptığını merak etmiş. Arkadaşı Canan Toprak'tan söz konusu paylaşımların çıktılarının istenmesi üzerine Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan'ın paylaşımları sildiği iddia edildi. Polat ailesiyle arası gerilen Canan Toprak yayın kanalında yazdıkları bomba etkisi yarattı!
Reklam
Reklam
Reklam
Dava Açmışlar: Sahte Doğum Yaptığı İddiasıyla Olay Olan Özlem Öz ve Eşi Tayyar Öz'den Yalanlama Geldi
Dilan Polat'ın tutuklanmasından sonra başlayan fenomen davasının en çok konuşulan isimlerinden olan Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Erkek bebek beklerken düşük yaptığı, ardından bir taşıyıcı anne bulduğu söylenen Özlem Öz ve eşinden bu büyük ithamlar hakkında ilk kez beraber kamera karşısına geçeren davacı olduklarını duyurdu.
Merve Boluğur Yatırım Modunu Açtı: Fellik Fellik Arsa Arıyor!
Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz ve özel hayatıyla magazinde karşımıza çıkan Merve Boluğur, bu sefer bambaşka bir gündemle karşımıza çıkıyor. Şarkıcı olmak için harekete geçtiğini gördüğümüz Merve Boluğur, bu sefer de yatırımcı olma planları yapıyor...
Reklam
Reklam
Reklam