Görüş Bildir
Haberler
Milliyet Yazı İşlerinden Maklube Özrü

Milliyet Yazı İşlerinden Maklube Özrü

Onedio Medya
28.07.2014 - 15:25 Son Güncelleme: 28.07.2014 - 17:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet Yazı İşlerinden Maklube Özrü

Milliyet Gazetesi dün skandal bir şekilde yaptığı hata ile ilgili düzeltme yayınladı. Gazete dünkü sayısında verdiği bir haberdeki kolaj yapılmış bir fotoğraf kullanmıştı. Söz konusu fotoğrafta hukuksuz olarak adliyede alıkonulan emniyet mensuplarının adliyeden çıkmaya çalışması sırasında gerçekleştirdikleri oturma eylemi vardı. Ancak gazete Twitter’dan @MichaelCrleone isimli hesabın montajladığı ‘Maklube yiyen' fotoğraf halini haberine koymuştu. Gazete bu hatadan dolayı bugün bir düzeltme ve özür yayınladı.

Milliyet Gazetesi'nin internet sitesinde “Düzeltme ve Özür” başlığıyla yer alan haberde, “Milliyet'in dün yayınlanan sayısında yer alan “Şüpheli polisler iftarda maklube yedi” haberinin, yazı işlerinde yaşanan bir iletişim aksaklığı nedeniyle gazeteye eksik bilgiyle konulduğu savunuldu. Sosyal medyada yer alan iddiaların aksine söz konusu haberde hiçbir kasıt ve art niyet olmadığını öne süren Milliyet 'Konunun muhataplarından ve değerli okurlarımızdan özür dileriz.” açıklamalarında bulundu.

Dün Sosyal medyadan alınan bir fotoğraf Milliyet Gazetesi'nin 15. Sayfasında yer almış ve fotoğrafın altında“ şüpheli polisler iftarda maklube yedi.” ifadesi yer almıştı.

Zaman

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_milliy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0