Görüş Bildir
Annesinin Söylediği Cümleleri Tamamlayan Sevimli Bebek Tatlı Yeteneğiyle Viral Oldu
Sevimliliğiyle içimizi ısıtan bebek videolarına bir tanesi daha eklendi. TikTok isimli sosyal medya uygulamasına yükledikleri videolarla bilinen bu çiftin bebekleriyle yükledikleri video ise izleyenleri hayran bırakacak cinstendi. Annesinin cümlelerini tamamlayan sevimli bebeğin, tatlı ses tonu ve heyecanla tamamladığı cümleleriyle şaşırtan anları sosyal medyada viral oldu.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Ablaların Kardeşlerin İkinci Annesi Olduğunu İddia Eden Kullanıcının Paylaştığı Video İçinizi Isıtacak
Toplumumuzda en önemli kavramlardan biri olan aile olmanın getirilerinden biri de ablalıktır. Ablalık hissini her ne kadar kelimelere sığdırmakta güçlük çeksek de; o kardeşi her düştüğünde kaldıran, kalbi sonsuz sevgiyle dolu olan, iyi zamanlarda olduğu kadar kötü zamanlarda da yanında olan  ve her ne kadar sinirli olursa olsun karşısında duran o minik gözlere yenilendir.
Reklam
Sokak Röportajcısının Soru Sorduğu Pavyon Çalışanı Kadın Viral Oldu
Sokak röportajlarında sorulan sorulardan çok beklemediğimiz yanıtları verenler gündem oluyor. Bazıları sorulan sorulara makul yanıtları verirken bazıları da sıradışı yorumları veya hal hareketleriyle diğerlerinin önüne geçebiliyor. Bir kadına Türkiye'nin hangi iki kıtayı bağladığı soruldu ve cevap yerine hayat hikayesi geldi.
Reklam