Görüş Bildir
Haberler
MHP, Rus Pilotun Ailesine Ev Teklifi Yapan Başkanını İhraç Ediyor

MHP, Rus Pilotun Ailesine Ev Teklifi Yapan Başkanını İhraç Ediyor

Onedio Medya
01.07.2016 - 21:24

MHP, hayatını kaybeden Rus uçağının pilotunun ailesine ev teklifinde bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya Başkonsolosu Tolstopyatenko ve Kemer Belediye Başkanı Gül

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 24 Kasım'da Türkiye'nin düşürdüğü Rus Su-24 uçağının pilotu Oleg Peşkov'un ailesine ev verme isteklerini Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu'na ilettiklerini açıklamıştı.

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Alexander Tolstopyatenko'yu konsoloslukta ziyaret eden Gül, basına kapalı bir görüşme yapmıştı. Başkan Gül, tablo ve Türk şekerini 'İlişkilerimizin hep tatlı kalması için size Türk şekeri getirdim' diyerek Başkonsolos Tolstopyatenko'ya sunmuştu.

MHP'nin ihraç talebinin sebebinin bu olayla ilişkisinin olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

MHP'nin ihraç talebinin sebebinin bu olayla ilişkisinin olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Bölgedeki turizm esnafının yaşanan olaydan ötürü çok üzgün olduğunu belirten Gül, RS FM'de yayınlanan Burası Türkiye programında bu sabah şu açıklamaları yapmıştı:

'Kemer'de bulunan sivil toplum örgütleri, taksi durakları, esnaf odaları, Genç İşadamları Derneği, Turizm Dernekleri, vakıflar ve bütün turizm çalışanları adına yani turizmden ekmek yiyen bütün halkımızın talepleri adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Rusya ile ilişkilerinin düzelmesini çok istiyoruz. Rus pilot biliyorsunuz uçağı düştükten sonra vurularak, insanlık dışı bir şekilde öldürüldü. Pilotun ailesine buradan bir ev vermek istiyoruz.'

"11 Alman vatandaşının yakınları için ömür boyu tatil vermiştik"

"11 Alman vatandaşının yakınları için ömür boyu tatil vermiştik"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkan Gül, 'Kemer Belediyesi olarak daha önce de Sultanahmet'te hayatını kaybeden 11 Alman vatandaşının yakınları için ömür boyu tatil vermiştik. Genelkurmay ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yazı yazarak 7 Haziran'dan sonra şehit olan tüm kolluk kuvvetlerinin aile ve yakınlarına Kemer'de tatil imkanı sağladık. Kemer halkı bu konularda duyarlıdır' ifadelerini kullanmıştı.

DHA ve Sputnik News

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
67
38
8
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tmrrkl

bahçeliyide biri ihraç etse artık mesela azrail

Tormund Giantsbane

Rus sempatizanı kızıllar sinirlenmiş yine.Aman ellemeyin çok ritmik slogan atarlar.

sregor samsa

Geç bunları,bana kurultaydan haber ver