Görüş Bildir
Haberler
Meryem Uzerli ile Ozan Güven Aşk mı Yaşıyor?

Meryem Uzerli ile Ozan Güven Aşk mı Yaşıyor?

Onedio Medya
18.12.2014 - 12:39 Son Güncelleme: 18.12.2014 - 12:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

2014 yılının aşk bombası güzel ve başarılı oyuncu Meryem Uzerli ve 'Muhteşem Yüzyıl'da rol arkadaşı olan Ozan Güven'den geldi. İkilinin arkadaşlıklarının kısa bir süre önce aşka dönüştüğü iddia edildi. 

OZAN İÇİN Mİ DÖNDÜ?

Tükenmişlik sendromu nedeniyle Türkiye'yi uzun süre terkedip Almanya'ya ailesinin yanına yerleşen Uzerli, orada Can Ateş'ten olan kızı Lara'yı dünyaya getirdi. Kısa bir süre önce yeni bir dizi için Türkiye'ye tekrar dönen Uzerli'nin bu hareketi 'Acaba Ozan için mi dönüş yaptı' sorularını akıllara getirdi.

CEM YILMAZ'IN EVİNDEN BİRLİKTE ÇIKTILAR

Çiftin ilişkisi önceki akşam Akatlar’da ortaya çıktı. Hürriyet'in haberine göre; Cem Yılmaz’a misafirliğe giden Uzerli ve Güven, evden el ele çıktı. Karşılarında Hürriyet muhabirini görünce kısa süreli panik yaşadılarsa da birbirlerine sarılarak uzaklaştılar. 

İkili, “Ne zamandan beri birliktesiniz?” sorusunu gülerek yanıtsız bıraktı. Sevgililer, daha sonra Ozan Güven’in evine girdi.

'ONU SEVİYORUM'

'ONU SEVİYORUM'

Çiftin gizlemek için büyük çaba sarf ettiği ilişkisi, önceki akşam Akatlar’da ortaya çıktı. Cem Yılmaz’ın Akatlar’da bulunan evine misafirliğe giden Uzerli ve Güven, evden gece saat 01.00’de ayrıldı. Önce çevreyi kolaçan eden Ozan Güven, sokakta kimsenin olmadığını görünce Meryem Uzerli’yle dışarı çıkıp el ele yürümeye başladı. İkili, flaş patlayınca ne yapacağını şaşırdı. 5 hafta önce bir ödül töreni için İstanbul'a gelen Uzerli, Ozan Güven'le çektiği selfi'nin altına 'Onu seviyorum' notu düşmüştü. Bu arada ikili önceki gün Bebek'te kahve içerken görüntülenmişti.

İnternet Haber

Kaynak: http://www.internethaber.com/meryem-u...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0