Görüş Bildir
Selen Hemşirenin Şüpheli Ölümü Sonrası Dikkat Çeken Ayrıntı: Arkadaşı da Benzer Şekilde Ölmüş!
Beylikdüzü'nde özel bir hastanede koluna anestezi ilacı enjekte edilmesi sonrası hayatını kaybettiği iddia edilen hemşire Selen Bilgin'in kardeşi Saruhan Bilgin dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Ablasının arkadaşı Pelin Köksal'ın da benzer bir şekilde evinde ölü bulunduğunu ve kolunda iğne kiti olduğunu söyleyen Saruhan Bilgin, 'Fatih aynı zamanda onların da doktoruydu. Aynı ilaç olduğunu düşünüyoruz bu durumun üstüne gidilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Şüphelendik durumdan. Belki de ne Pelinler ne Selenler var bu şekilde.' dedi.
Reklam
Özgür Özel'in 'Kriminal Bakan' Çıkışına Soylu'dan Sert Yanıt: 'PKK/DHKP-C'li Arkadaşlarınızı Unutmayın'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik 'Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı' ifadelerini Soylu'dan tepki geldi. Özel'in ifadelerine sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Soylu, 'Yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor akıl operasyonu da lazım ancak onun da çaresi yok. Bu arada cezaevindeki bilumum PKK DHKP-C’li kriminal olmayan! terörist arkadaşlarınızı da unutmayınız.' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Derbi Sonrası Olay Çıkmıştı: 2 Futbolcu ve İsmail Kartal’ın Oğlu İfadeye Çağırıldı
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadele bittikten sonra Fenerbahçeli yöneticiler ve futbolcular sahaya çıkıp kutlama yapmıştı. İstanbul Valiliği, stadyum müdürünü darp eden 5 kişi hakkında işlem yapıldığını açıklamıştı. Sabah Gazetesi, Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Osayi-Samuel ile birlikte, teknik ekipte bulunan İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ın da ifadeye çağırıldığını iddia etti.
Reklam
Sözcü TV Ekranlarında İbrahim Reisi İçin İlan Edilen Milli Yasa Tepki: “O Bir Kadın Katili”
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi sonrasında ülkemizde 1 günlük milli yas ilan edilmişti. Gazeteci Deniz Zeyrek, Sözcü TV’deki katıldığı programda “o bir kadın katili” dediği İbrahim Reisi için yas tutmayacağını belirtti. Programın diğer yorumcusu Dr. Şeref Oğuz da “ateşi bol olsun” ifadelerini kulladı.
Reklam