Görüş Bildir
Haberler
Melek Annelerimiz İçin Cennet Gibi 10 Anneler Günü Kahvaltıcısı

Melek Annelerimiz İçin Cennet Gibi 10 Anneler Günü Kahvaltıcısı

Mide Fesadı
05.05.2016 - 14:31

Bir Anneler Günü daha geldi çattı. Peki melek annelerimizi bu pazar nereye götüreceğiz? E kahvaltıyı bu zamana kadar hep onlar hazırladılar, şimdi sıra bizde! İşte karşınızda annenizi cennette gibi hissettirebileceğiniz 10 kahvaltı mekanı!

St. Regis Brasserie İstanbul

St. Regis Brasserie İstanbul

Anneler Günü'nde annenizin harika hissetmesini sağlamak ve ona olan sonsuz sevginizi bir kez daha göstermek için, ona St. Regis 'te bir kahvaltı hediye edebilirsiniz. Kişi başı 150 TL de olsa değmez mi anneniz için?

Divan Brasserie

Divan Brasserie

Divan Brasserie, annenizle kaliteli vakit geçirmek ve uzun uzun sohbet edip kendinizi Bebek'in harika deniz manzarasına bırakmak için ideal bir tercih olacaktır.

Mangerie

Mangerie

Bu Anneler Günü'nde annenize farklı tatlar deneyimletmek için Mangerie iyi bir seçim olabilir. Bebek Koyu'nu terastan izlemek de cabası...

Mihribat Korusu

Mihribat Korusu

Mihribat Korusu İstanbul'da yeşilin maviye seyircilik ettiği mükemmel manzarasıyla, Anneler Günü'nde annenizle doğanın içinde güzel bir vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Beyaz Fırın & Brasserie

Beyaz Fırın & Brasserie

Beyaz Fırın bu Anneler Günü'nde yine Anadolu Yakası'nın en gözde mekanlarından biri olacağa benziyor. Emin olun anneniz tablo gibi bir kahvaltıyı hak ediyor!

IST TOO - Shangri-La Bosphorus İstanbul

IST TOO - Shangri-La Bosphorus İstanbul

IST TOO Beşiktaş'ta vapur iskelesinin hemen yanındaki ekstra über lüks otel Shangri-La 'nın içinde. Evin sultanı annenize gerçek Sultan ve Kraliçelerin yan masasında bir kahvaltı hediye etmenin bedeli 195 TL!

Baylan

Baylan

Organik menemen ve ithal peynirleriyle melek annenize tadı damağında kalacak bir kahvaltı hediye etmek için en güzel tecihlerden biri de kuşkusuz Bebek'in efsanelerinden Baylan!

La Vie En Rose

La Vie En Rose

La Vie En Rose anneler gününde annenizin dizinin dibinde oturup tatlıları yerken nasihatlarını dinleyip onu mutlu etmek için en güzel mekanlardan biri.

Neffes

Neffes

Tarihi Moda İskelesi'nin kafeye dönüştü! Anneler Günü'nde annenize Neffes 'te manzarayla iç içe nostaljik bir hediye sunmak için gidip o tarihi dokuyu yakından keşfedebilirsiniz.

Emel'in Bahçesi

Emel'in Bahçesi

Emel'in Bahçesi Kilyos'ta melek anneniz ile taptaze kahvaltılıklar ve şehrin gürültüsünden uzak keyifli bir sohbet geçirme şansı sunuyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın