Görüş Bildir
Haberler
Manyetik iPhone Şarj Aleti Kickstarter'da!

Manyetik iPhone Şarj Aleti Kickstarter'da!

Onedio Medya
23.07.2014 - 19:35 Son Güncelleme: 23.07.2014 - 23:37

Manyetik İphone Şarj Aleti Kickstarter'da!

iPhone'unuzun arkasına şarj kablosu takmaktan sıkıldıysanız, manyetik şarj tam size göre!

Yaklaşık beş yıl kadar önce tanıtımı yapılan kablosuz şarj sistemi, şu anda kullanımda olan bazı mobil ürünlere dahil olmayı başardı. Sistemin yaygınlaşması için yapılması gereken çok fazla şey olsa da, bu sistemi kullananların pek çoğu, bir daha asla ' eski ' sisteme dönmeyeceklerini söylüyorlar. Her ne kadar bir gereklilik olmasa da, cihazınızı bir yere bıraktığınızda otomatik olarak şarj olması, oldukça kullanışlı ve tatmin edici bir özellik. Ne yazık ki, Apple halen bu teknolojiyi telefonlarına resmi olarak dahil etmiş değil ve üçüncü parti kablosuz aksesuarlar, iPhone'ların sahip oldukları zarif yapıyı genellikle bozuyorlar.

Neyse ki, bu iki sorun ile de ilgilenmeye çalışan bir Kickstarter projesi bulunmakta. Bu ürün, tam olarak kablosuz bir ürün olmasa da, kablo takma işleminin sorunlarını ortadan kaldırmaya çalışıyor. Apple'ın Macbook ürünleri ile faydalanılan bir arayüz, bu çaba sırasında yardımcı oluyor. ' Cabin ' adını taşıyan ürün, iPhone 5 ve 5S'lerin altında yer alan ' Lightning ' bağlantı noktasına bağlanıyor. Daha sonra ise, ürün ile gelen bir şarj aleti ile telefon arasında manyetik bir ağ kurularak şarj işlemi gerçekleştiriliyor.

Bu Kickstarter projesinde pek çok farklı satın alma seçeneği sunulmakta. Bu seçeneklerin en temel seviyesinde yer alan MagAdapter ve MicroAdapter ikilisi 25 dolar karşılığında satılacak. Bu ürünün en önemli özelliği ise, iPhone'ların sahip oldukları görüntüyü mümkün olduğunda koruyor olması.

Kicstarter projesi, başlangıç hedefi olan 50.000 doları geçmiş durumda ve teslim zamanı, 2014 Kasım ayı olarak gözüküyor. Ürünün prototipi ise, 29 Ağustos tarihinde ortaya çıkacak...

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/manyetik...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0