Görüş Bildir
Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kızı vahşice katlederek hayattan koparan Semih Çelik'in babası ifade verdi. Baba A.Ç., Semih Çelik'in 16 yaşından önce normal biri olduğunu hatta namaz bile kıldığını söyledi. Semih'in odasına girdiklerinde sürekli olarak bilgisayarı kapattığını anlatan baba A.Ç. ayrıca daha önce öğretmenlerin de uyarı yaptığını dile getirdi. Kaynak: Sabah Gazetesi
İsrail, Beyrut'u Vurmaya Devam Ediyor, Ölü Sayısı 2000'e Yaklaştı
İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarını genişlettiği 23 Eylül'den bu yana 'en şiddetli saldırılarından' birinin yaşandığı gece saatlerinde, İsrail savaş uçakları başkent Beyrut’un güneyindeki Dahiye bölgesindeki çeşitli alanlara 30'dan fazla hava saldırısı düzenledi.
Kadınların Bedenini ve Ruhlarını Rahat Bırakın Artık!
etiket
Bu makalemi zayıflık ve kadının güzellik algısı üzerine yazıyordum aslında!Antik Yunan ve Roma dönemlerinde güzelliğin orantılı vücut ve sağlıklı görünümle ne kadar bağlantılı olduğundan, kilolu insanın zengin algılanmasından, Orta Çağ’da dolgun vücut ve yuvarlak yüz hatlarının ideal güzelliği tariflemesinden, Boticelli’nin “Venüs’ün Doğuşu” tablosundaki kadından, Rubens’in tablolarındaki kadınlardan filan bahsedecektim.Sosyal medya başta 34, 32 hatta 30 bedene kadar küçülen, kadını bir deri bir kemikten ibaret hale getirerek yok etmeye çalışan moda endüstrisi ve “senin iyiliğini düşünüyorum”, “canım kilo mu aldın sen?” zorbalığı dahil her türlü etki altında zayıflamaya çalışan kadınların çabalarının psikolojik etkilerinden filan bahsedecektim. 14 yıldır yaptığım gibi meselenin zayıf olmak değil ideal bedeninde sağlıklı yaşamak, hafiflemek olduğunu anlatacaktım!
Reklam
Reklam
Yarınlara Yaşanması İmkansız Bir Ülke Bırakmamak için Oğluma Açık Mektup!
etiket
Oğlum,Ne yalan söyleyeyim, sen karnıma düşmeden önce, bana “kızın mı olmasını isterdin, oğlun mu?” diye sorduklarında “kız” deyiverirdim. Kız çocuk…Öyle ya… Süslersin, giydirirsin, saçlarını örersin, daha bir uslu çocuktur, anaya babaya düşkün olur. Ne zaman ki hamile kaldığımı öğrendim, sağlığından başka dileğim olmadı benim. Doktor amcan, oğlunuz oluyor, dediğinde; artık birdi bizim için kızı da erkeği de… Seni kucağıma aldığım andan itibarense, hayatıma giren bu kelimeye aşık oldum. “Oğlum…” Ne muazzam geliyor gözüme bu kelime.
Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
etiket
Diyarbakır'da katledilerek öldürülen 8 yaşındaki Narin'in ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Narin'i kimin ya da kimlerin öldürdüğüne dair belirsizlik sürerken, soruşturmayı başından beri takip eden gazeteci Ferit Demir, Narin'in ölüm yeri ve zamanının kesinlik kazandığını açıkladı.
Reklam
Şiddetin Silaha İhtiyacı Yok, Zihniyet Meselesi
etiket
Her gün yeni bir kadın cinayeti, kadına yönelik şiddet haberiyle uyanıyoruz. “Artık yeter!” diye haykırıyoruz ama sesimizi duyan var mı? Sokaklar, evler, iş yerleri gerçekten kadınlar için güvenli mi? “Kadın olmak, hayatta kalma mücadelesi mi demek?”Bireysel silahlanma kontrolden çıktı. “Silahlanmak özgürlük değil, felakettir.” Parası olan tabancasını beline takıyor, olmayan evdeki bıçakla, sokaktaki sopayla, taşla, yumrukla şiddet uyguluyor. “Şiddetin silaha ihtiyacı yok, zihniyet meselesi bu.” Şiddet, araçlardan bağımsız olarak toplumun her kesimine yayılıyor.
Reklam
Reklam
Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
etiket
İstanbul'da Edirnekapı surlarında  yaşanan ve 19 yaşındaki Semih Çelik isimli bir kişinin iki genç kızı hayattan kopardığı cinayetlere ilişkin yeni görüntü kayıtları ortaya çıktı. Surlarda öldürülen İkbal Uzuner'in cinayetten öncesi surlara gelerek çıktığı ve Semih Çelik'le burda yaklaşık 2 saat kaldığı öğrenildi. Sabah Gazetesi İkbal Uzuner'in olay yerine geldiği bu anların görüntülerini yayınladı. Kaynak: Sabah Gazetesi
Edirnekapı Surlarındaki Cinayet: Semih Çelik'in Hastane ve Emniyet'teki Kayıtları Ortaya Çıktı!
İstanbul'da iki kadını vahşice öldürdükten sonra Edirnekapı surlarından atlayarak intihar eden Semih Çelik’in hastane ve emniyetteki kayıtları ortaya çıktı. Bir kez İntihara teşebbüs eden Semih Çelik için toplam 6 kez hastane kaydı açılmış. Semih Çelik’in UYAP’ta şüpheli olarak kaydının olmadığı ancak 2022 ve 2023 yılında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi.Kaynak: Oda TV- Pınar Sarçoğlu
Reklam