Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Tercihlerine Göre Vazgeçilmez Aksesuarını Tahmin Ediyoruz!

Makyaj Tercihlerine Göre Vazgeçilmez Aksesuarını Tahmin Ediyoruz!

Tarzımız söz konusu olduğunda makyajımızdan tutun da aksesuarlarımıza kadar en küçük detay hayati önem taşır. Peki sence makyaj tercihlerine göre vazgeçilmez aksesuarını tahmin edebilecek miyiz? Öğrenmek için hadi teste!

1. Eğlenceli bir soruyla başlayalım: Bir an önce bitsin dediğin makyaj trendi bunlardan hangisi?

2. Makyajında bunlardan birinden sonsuza dek vazgeçmek zorundasın! Hangisi?

3. Peki hangisinden asla vazgeçemezsin?

4. Dudaklar makyajın en önemli kısmıdır. Söyle bakalım sen ne tarz ruj tercih ediyorsun genelde?

5. Far tercihini de öğrenelim hadi!

6. Sıradan bir günde makyajına ne kadar zaman harcıyorsun?

7. Sence bunlardan hangisi iyi ki var?

8. Son olarak, neden makyaj yapıyorsun?

Kolyeler senin vazgeçilmezin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin için kolyeler gerçekten çok önemli. Her zaman her duruma uygun çeşit çeşit kolyelerin olduğundan hiç şüphemiz yok. Özellikle de son dönemde moda olan altın zincirleri çok iyi taşıdığından eminiz çünkü kolyeler gerçekten senin tarzının en önemli parçası! Ama şimdi makyaj, aksesurar falan derken asıl güzelliğin bakımdan geldiğini unutmamak lazım! Yaptığın o muhteşem makyajların kalıntılarını yüzünden düzgün bir şekilde temizlemezsen cildine oldukça fazla zarar verebilirsin. İşte burada Neutrogena Skin Detox yardımına koşuyor! Arındırıcı maskesi, makyaj temizleme suyu ve serinletici peeling jeli ile cildine gerçek bakımı ve detoksu yaşatıyor! Hemen deneyip gerçek detoks ile tanışmak istemez misin?

Küpelerin senin her şeyin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin için küpelerin gerçekten çok önemli. Onlar olmadan dışarı çıktığın zaman kendini adeta çıplak gibi hissediyorsun. Bu yüzden her duruma, her ortama ve her kombine uygun en az bir çift küpenin bulunduğuna eminiz! Ama şimdi makyaj, aksesuar falan derken asıl güzelliğin bakımdan geldiğini unutmamak lazım! Yaptığın o muhteşem makyajların kalıntılarını yüzünden düzgün bir şekilde temizlemezsen cildine oldukça fazla zarar verebilirsin. İşte burada Neutrogena Skin Detox yardımına koşuyor! Arındırıcı maskesi, makyaj temizleme suyu ve serinletici peeling jeli ile cildine gerçek bakımı ve detoksu yaşatıyor! Hemen deneyip gerçek detoks ile tanışmak istemez misin?

Yüzükler senin ayrılmaz bir parçan!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin için yüzükler gerçekten çok önemli. Her kombinini onlarla tamamlıyor, onlardan güç alıyorsun adeta. Yüzük takmadan dışarı çıktığında kendini hep bir eksik, tamamlanmamış hissediyorsun çünkü yüzükler senin stilinin en önemli parçası! Ama şimdi makyaj, aksesurar falan derken asıl güzelliğin bakımdan geldiğini unutmamak lazım! Yaptığın o muhteşem makyajların kalıntılarını yüzünden düzgün bir şekilde temizlemezsen cildine oldukça fazla zarar verebilirsin. İşte burada Neutrogena Skin Detox yardımına koşuyor! Arındırıcı maskesi, makyaj temizleme suyu ve serinletici peeling jeli ile cildine gerçek bakımı ve detoksu yaşatıyor! Hemen deneyip gerçek detoks ile tanışmak istemez misin?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
4
4
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın