Görüş Bildir
Arkadaşının Cenazesi Yerine Tatile Gitmeyi Tercih Eden Influencer Tartışma Yarattı
Influencerlık kavramı hayatımıza girdiğinden beri sık sık takip etmesek bile hayatımızda yer tutmaya başladılar. Yaptıkları, giydikleri, gezdikleri sürekli önümüze düşüyor ve gündem oluyor. Son gündem olan kişi ise Buket Sena Özdemir. Instagram'ın tanınan ismi kendisini kötü hissetmemek için hayatını kaybeden arkadaşının cenazesi yerine tatile gidince ortalık karıştı.
Parkeleri Zarar Vermeden Temizlemek İçin 10 İpucu
Parkeler, evinizin temizliğini yansıtan önemli detaylardan biridir. Ancak yanlış temizlik yöntemleri parkelerinize zarar verebilir. İşte parkelerinizi ilk günkü gibi parlak ve sağlıklı tutmanın yolları! 👇
Kız Kardeşinin Açıldığını Söyleyen Kişi Influencer'lara Nefret Kustu
Sosyal medyada her geçen gün yeni bir tartışmanın kilidi açılıyor diyebiliriz. Bu kez bir kullanıcı, kız kardeşinin açıldığını söyleyerek ailecek nasıl davranacaklarını bilmediklerini söyledi. Sosyal medyada tartışma yaratan kısım ise paylaşımı yapan kişinin bu konudan influencer'ları sorumlu tutmasıydı.
Günün Fırsatı: Çok Satanlar Listesinin Yıldızı Skechers D'Lites İndirimde!
Son zamanların en çok tercih edilen spor ayakkabısı Skechers D'Lites, gün boyu hafiflik ve konfor hissi sağlıyor. Spor görünümünü günlük kullanımla birleştiren bu ayakkabı, şimdi Anneler Günü Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmamak için sizi hemen aşağıya alalım.Bu içerik 24.06.2024 tarihinde güncellenmiştir. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”
Reklam
Evde Asla Temizlemek İstemediğin Yeri Tahmin Ediyoruz!
etiket
Ev temizliği, kimisi için terapi, kimisi için ise tam bir kabus! Kimimizi evin her köşesini pırıl pırıl yaparken görmek mümkünken, kimimiz için bazı köşeler adeta gözden çıkarılmış durumda. Şimdi biraz eğlenelim ve senin asla temizlemek istemediğin yeri tahmin edelim! Hadi başlayalım!
Reklam
Reklam
Taksim Delisi Cenk Olarak da Bilinen Cenk Gülçe Kimdir? Kaç Yaşında, Öldü mü?
Taksim Delisi Cenk, yıllardır sosyal medyada sık sık karşılaştığımız yüzlerden bir tanesi. Zaman zaman anlattığı hikayelerle zaman zaman esprileriyle birçoğumuzun yakından tanıdığı Taksim Delisi Cenk ya da Taksimli Cenk, 'Buse' lakabıyla da tanınıyor. Peki Taksim Delisi Cenk Olarak da bilinen Cenk Gülçe kimdir? Kaç yaşında, öldü mü?
Reklam
Reklam
26 Haziran Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Kendinizle gurur duyun! İmza atacağınız işlerde elde edeceğiniz başarı ve saygınlık sizi bekliyor. Peki, 26 Haziran Çarşamba gününde balık ve yükselen balık burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için balık ve yükselen balık burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 26 Haziran Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte, balık ve yükselen balık burcuna ait günlük burç yorumları...
Reklam