Görüş Bildir
Haberler
Lost'u Özleyenlere Özel Test: Hangi Lost Karakterisin?

Lost'u Özleyenlere Özel Test: Hangi Lost Karakterisin?

Osman Avcı
20.04.2014 - 03:01 Son Güncelleme: 21.04.2014 - 15:11

İnternet'ten dizi izlemeye çoğumuz Lost'la başlamıştır. Çünkü bunca sene geçti, hala onun kadar acayip dizi gelmedi! (Breaking Bad, Game of Thrones falan da var. Hay allah neyse :)

Lost'un finalinin allah belasını versin, ancak güzel zamanlar da yaşattı bize. Peki testi çözüp hangi Lost karakteri olduğunuzu öğrenmeye hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sayınızı seçerek başlayabilirsiniz!

Issız bir adaya düştünüz diyelim, ki düştünüz :) Yanınıza ne alırdınız?

Lidersiniz. Önderlik ettiğiniz kişilerde huzursuzluk var. Tartışma da kötü yerlere gidiyor. Bu durumu nasıl aşarsınız?

Lidersiniz. Önderlik ettiğiniz kişilerde huzursuzluk var. Tartışma da kötü yerlere gidiyor. Bu durumu nasıl aşarsınız?

Lost'la felsefe arasında yakın bir bağ vardır. Peki sizin aklınıza yakın gelen felsefe hangisi?

Lost'la felsefe arasında yakın bir bağ vardır. Peki sizin aklınıza yakın gelen felsefe hangisi?

Şu adam hakkında ne düşünüyorsunuz? Atış serbest!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şu hayatta en çok korktuğunuz şey nedir?

En sevdiğiniz oyunu seçin!

Sorunlar üst üste geliyor. Bu kötü durumun üstesinden gelmek için ne yapardınız?

Son olarak, bir ada seçin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Jack Sheppard" çıktı!

"Jack Sheppard" çıktı!

Doğuştan lidersiniz burası kesin. Lisedeyseniz sınıf başkanı, hukukçuysanız 'baş'savcı, doktorsanız başhekimsiniz. Ancak insan yönetimi konusunda kimi sıkıntılar yaşadığınızsa bir gerçek. Otoritenizi sarsan, başarınızı çekemeyen ve elinizden işinizi ya da sevgilinizi çalmaya çalışan alçaklar her daim var! Bunun sebebi de yine sizsiniz. Yardımseverliğin bu kadarı fazla bir kere. Sonra ara ara 'lost' oluyorsunuz. Yine de incir reçeli sizsiniz :)

"James 'Sawyer' Ford" çıktı!

"James 'Sawyer' Ford" çıktı!

Sizi bir şeye benzetecek olsak, bu mutlaka ceviz olurdu. Dışınız sert kabuk, içiniz güzel bir yemiş. İlk bakışta sizin kadar gıcık ve de itici bir insan olamaz. Ee haliyle oyunu kuralına göre oynadığınızdan bu gıcıklığınız! Oyuncudan değil, oyundan şikayet et bebeğim :) Ancak sizi az biraz tanıyan aslında hiç de öyle bir insan olmadığınızı şıp diye anlar.

"Kate Austen" çıktı!

"Kate Austen" çıktı!

Sizin tanımlayan en önemli kelime: Başına buyruk. Ancak kendi tarzında. Mesela sadık gibi görünüyorsunuz, ancak sadakatsizlik sizin göbek adınız. Ya da söz dinleyen, uysal biri gibi görünüyorsunuz, ancak içinizden 'he he' diyip yine kendi bildiğinizi okuyorsunuz. Bunun yanında sizin için hayattaki en zor şey bir yere ya da birilerine takılıp kalmak. Özgürlüğünüz her şeyiniz kısacası...

"Sayid Jarrah" çıktı!

"Sayid Jarrah" çıktı!

Gücün timsaliniz. Kafa yapınız da öyle, karakteriniz de. Sorunların karşısında yılmadan durabiliyorsunuz, üstüne sorunları çözmede yüksek lisansı yapmış, doktora yeterlilik sınavına hazırlanıyorsunuz. Bunu da katıksız şüpheciliğinize borçlusunuz kuşkusuz. Allahın adamı, peygamberin ümmeti olmanıza rağmen, taptığınız en büyük şey aşk. Hiç 'tövbe haşa' demeyin, biz bizeyiz burada :)

"Hugo 'Hurley' Reyes" çıktı!

"Hugo 'Hurley' Reyes" çıktı!

Tek kelimeyle 'çocuksu'sunuz! Hayat çok kötü: ölümler, terk etmeler, kalp kırıklıkları... Bunun tek çaresi de çocuk kalmak. Büyük insanları dünyası çok leş zaten ve de sıkıcı. En iyisi çocuk kalmak. Ayrıca Star Wars'ı kaç kere izlediniz unuttunuz. Canınızı en çok sıkansa Star Wars'ı 1, 2, 3, 4, 5, 6 olarak izlenmesi! Yemek mevzusuna hiç girmeyelim isterseniz :)

"Desmond Hume Brotha" çıktı!

"Desmond Hume Brotha" çıktı!

Kainatın en cool 'brotha' ve 'sista'sı sizsiniz, hiç şüphesiz. Hareketleriniz o kadar tutarlı ki... Mesela yıllarca kaçtınız; ancak 'doğru'su hiç çıkmadı karşınıza. Emin olun, 'doğru'su çıktığında, sizi yerinize zamkla 'sabit'ler. Sezgileriniz oldukça kuvvetli; akıl insanı değil, duygu insanısınız çünkü. Son olarak tüm dünya değişken, bir siz sabitsiniz alemlerin en kral İskoç'u :)

"Benjamin Linus" çıktı!

"Benjamin Linus" çıktı!

Manüplasyonların şahı, nifak tohumları ekmenin feriştahısınız. Ara bozmak çocuk işi; insanları kendi çıkarında kullanmaksa sizin işiniz. Laf sokma beceriniz Eminem ayarında, gerçek hayatın bir 'diss' atanısınız. Bir insanı laf soka soka intihar ettirebilirsiniz rahatlıkla mesela. Sizi gören, hemen hafife alır! 'Olsun alsınlar, çok daha iyi' diyorsanız, doğru yerdesiniz bay/bayan fitne fücur :)

"John Locke" çıktı!

"John Locke" çıktı!

Siz diyince akla ilk gelen kavram, Spritüel olurdu herhalde. Yani ruhsal/ruhani birisiniz. Bırakın onlar çok güvendikleri akıllarıyla bir şeyleri çözdüklerini sansınlar: Onların yıllarca yetersiz akıllarıyla ulaşmaya çalıştıkları yere, siz, bir 'an'da ruhunuzun kuvvetiyle uçarak ulaşırsınız. Ee 'kimileri hoplar zıplar, kimleri de dans eder'. Siz bu ruhlar aleminin bir dans edenisiniz kısaca!

"Jin/Sun Kwon" çıktı!

"Jin/Sun Kwon" çıktı!

Pandoranın kutusu gibisiniz mübarek. Sizin kadar, dışarıdan sıkıcı durup da, içinde kasırgalar, fırtınalar kopan birisi var mı, merak konusu doğrusu. Şaşırtmak sizin işiniz bu yüzden! Bunun yanında dürüstlük ve saygı da sizin için vazgeçilemez bir kavram. Son olarak, sadakat diyince akan seller durur. Arada kafanız karışabilir; ama sizin yaratılışınız monogam. Aldatmak yok sizin Korecenizde.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
76
37
25
16
14
10