Görüş Bildir
Haberler
LG'den Çerçevesiz Akıllı Telefon Ekranı!

LG'den Çerçevesiz Akıllı Telefon Ekranı!

Batuhan
31.10.2014 - 13:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemlerde akıllı telefonlarda ekran boyutu büyürken kasaların ve çerçevelerin küçüldüğüne şahit olmaktayız. Geçtiğimiz gün Oppo tarafından tanıtılan dünyanın en ince telefonu da buna kanıt olarak gösterilebilir.

Aynı şekilde LG'nin geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu LG G2'de adeta yeni bir segment oluşturdu. Kullandığı ekran sayesinde kendinden daha küçük ekranlı telefonlardan bile daha küçük yapısıyla öne çıkan telefon ' çerçevesiz ' akıllı telefonların ilki oldu diyebiliriz.

LG'nin G3 modeliyle devam ettirdiği çerçevesiz tasarım anlayışı kullanıcılardan çok iyi yorumlar aldı ve markanın pazar payının artmasında büyük rol oynadı. Ortaya çıkan son bilgilere göre ise firma yeni geliştirdiği ekran ile sınırları zorlayacak gibi gözüküyor.

Gerçek çerçevesiz ekranlar geliyor!

LG'den gelen son haberlere göre firma, 5,3 inç boyutunda ve 0,7 mm çerçeve kalınlığına sahip ekran üretebiliyor. Yeni ekranlarını basının karşına da çıkaran LG, bir kredi kartının et kalınlığının 0,8 mm olduğu düşünülürse bu alanda oldukça iddialı.

Su ve toz geçirmiyor!

Ayrıca LG'nin yeni çerçevesiz ekranları, kullanılan yeni bir teknoloji sayesinde su ve toz geçirmiyor. Bu sayede üretici yeni nesil telefonların su ve toz konusunda çok daha dayanıklı olacağının ipuçlarını vermiş oldu.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/lgden-cerceves...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0