Görüş Bildir
Haberler
Kurbanlarının Gözlerini Oyan, İç Organlarını Yiyen Psikopat Bir Seri Katil: Andrey Çikatilo

etiket Kurbanlarının Gözlerini Oyan, İç Organlarını Yiyen Psikopat Bir Seri Katil: Andrey Çikatilo

Ben doğanın bir hatasıyım, deli bir hayvanım.

Yaptıklarımı cinsel bir tatmin için değil, daha çok huzur bulabilmek için yaptım.

diyor Sovyetlerin ve hatta belki de Avrupa'nın en çok bilinen, yaptıklarıyla en çok adından söz ettiren psikopat katil Andrey Çikatilo.

Savunmasız genç erkekleri ve kadınları kendisine kurban olarak seçen, acımasızca onları öldüren bir katil olarak akıllara kazınan psikopat katil.

Andrey Çikatilo.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yamyamlığın olduğu bir dönemde doğuyor.

Yamyamlığın olduğu bir dönemde doğuyor.

1936 senesinde, Ukrayna’nın belki de tarihinin en dram dolu günlerinden birinde doğdu Çikatilo. İnsanların açlıkla, susuzlukla ve kıtlıkla baş etmeye çalıştığı dönemlerde, Ukrayna’da insanlar açlıktan birbirlerini yer hale gelmişler ve sonrasında da çıkan savaşlar yüzünden durum iyice kötüye gider olmuştu. 

Hatta Çikatilo doğmadan 2 sene önce, ailesinin başına bu yamyamlık vakasının en korkunç tezahürlerinden birisi gelmişti. Bir başka köyde açlık çeken insanlar, Çikatilo’nun ailesinin yaşadığı köye bir gece gizlice girmiş ve Çikatilo’nun kuzenini kaçırarak, yemişlerdir. Çikatilo da bu hikayeden nasibine düşeni zamanı gelince alacak, neredeyse çocukluğu bu hikayeyi dinleyerek geçecektir.

İşte böyle bir talihsizliğin içine doğan Çikatilo, ilkokul dönemlerinde oldukça başarılı bir öğrenciydi. Babasının Sovyet Ordusu adına savaşa gitmesiyle birlikte yaşadıkları sıkıntıları artan Çikatilo, tüm bunlara rağmen sessiz ve ılımlı yapısıyla okulda seviliyor ve bu sayede derslerini başarıyla geçiyordu.

İktidarsız olduğunu fark etmesiyle dünyası değişiyor.

İktidarsız olduğunu fark etmesiyle dünyası değişiyor.

Çikatilo’nun ergenlik dönemi, çocukluk dönemine göre daha zor geçmeye başlamıştı. Bu dönemde kronik iktidarsız olduğunun farkına varan Andrey Çikatilo, sosyal yönden de içine kapanık bir yaşam sürmeye başlamıştı. Babasının savaşta ölmemiş olup, düşmanlar tarafından esir tutulması notlarının tutmasına rağmen istediği üniversiteye kabul edilmemesine neden olmuştu. Çünkü insanların gözünde babası, ölmeyi değil de düşmanın elinde esir olarak yaşamayı seçtiği için hain olarak kabul edilmişti.

Ergenlik dönemlerinden sonra Çikatilo ilk ciddi ilişkilerine başlasa da ereksiyon problemi yaşamaya devam ettiği ilişkileri uzun süreli olamadı. Zaman zaman kız arkadaş edinmek için çabalasa da iktidarsızlığı başına her zaman bela oldu. Bu nedenle intihar etmeyi dahi deneyen Sovyet Seri Katil, annesinin ve komşuların engel olmasıyla intihar etme konusunda da başarılı olamadı.

İlk cinayetini acımasızca işleyen bir psikopat.

İlk cinayetini acımasızca işleyen bir psikopat.

Çikatilo 27 yaşına geldiğinde evlendi ve sonrasında 2 çocuk babası oldu. Rostow Üniversitesinde edebiyat okudu ve bir okulda işe başladı. Göreve başlayalı yaklaşık 3 ay olmuştu ki, küçük bir kız çocuğuna cinsel taciz suçundan işine son verildi. Bunun üzerine Çikatilo ve ailesi başka bir şehre taşındı ve başka bir okulda işe başladı.

İlk cinayet vakası 1978 yılında, 9 yaşındaki bir kızdı. Kıza önce tecavüz etmeye çalışan Çikatilo, iktidarsızlığı yüzünden bunu beceremeyince, kızı önce öldürdü sonrasında da korkunç bir sekilde parçaladı. 

Yıllar sonra yakalandığında ise 'Beni bağlayan zincirlerden kurtulduğumu hissettim o anda' diyecektir…

Delil yetersizliğinden dolayı tutuklanmıyor ve serbest kalıyor.

Delil yetersizliğinden dolayı tutuklanmıyor ve serbest kalıyor.

Geçmişindeki olay nedeniyle cinayetin ilk şüphelilerden birisi olarak görülmesine ve günlerce sorgulanmasına rağmen delil yetersizliğinden tutuklanamadı Çikatilo. Daha sonra da cinayetin faili olarak bir başka adam tutuklanıyor ve 1984 yılında, işlemediği bir suçtan ötürü idam edildi.

Bu olaydan ötürü bulunduğu şehri terk etmek zorunda kalan Çikatilo, 2 sene kadar hiçbir suç bulaşmadan yaşadı denilebilir. Ya da ortaya çıkan bir suça bulaşmadan da diyebiliriz…

Fakat 2 sene sonra kaldığı yerden, hatta çok daha kötü bir şekilde cinayetlerine devam edecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öldürmeye devam ediyor Çikatilo.

Öldürmeye devam ediyor Çikatilo.

İşlediği cinayetlerden sonra cesetler üzerinde yapılan incelemelerde, kurbanlarının cinsel organlarının parcalanmış, gözlerinin çıkartılmış olduğu görüldü. Fakat en korkuncu, tüm bunların, kurban hayattayken yapıldığı anlaşılmıştı. Kurbanının öldürdükten sonra da rahat durmadı Çikatilo, bu sefer de iç organlarını kesti ve yedi.

6 Kasım 1990 senesinde, bir ormanda kurbanını acımasızca öldüren Çikatilo, dönüş yolunda polisler tarafından fark edildi. İlk sorgusunda bir şekilde kurtulmayı başaran Çikatilo, bu sefer kaçamadı ve polisler tarafından yakalandı.

Ölümü de hak ettiği şekilde oluyor...

Ölümü de hak ettiği şekilde oluyor...

14 Ekim 1992 yılında, 53 kişiyi öldürmekten ve sayısız cinsel taciz olayından idam cezasına çarptırıldı, Sovyetlerin ve belki de Avrupanın en ünlü seri katili olan Çikatilo.

Cezası ise ensesine kurşun sıkılarak infaz edilmekti.

Öyle de oldu….

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
817
368
176
68
57
33
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Çok da hak ettiği gibi bir ölüm olmamış editör.

sungyoung park

keşke ensesine kurşun sıkılarak bi çırpıda ölmeseymiş elektrikli sandalyeye oturtulsaymış hatta yeşil yoldaki gibi süngeri ıslatmasalarmış

DİDAR ÜNCÜ

Seri katil olacaksan önce bi git ismini değiştir çikatilo ne amk