Görüş Bildir
Haberler
Kullandığın Kelimelere Göre Sen Kaç Yaşındasın?

etiket Kullandığın Kelimelere Göre Sen Kaç Yaşındasın?

Yung Boş Ada
29.06.2015 - 18:00 Son Güncelleme: 21.02.2018 - 15:34

Yaşımız ilerledikçe aslında kullandığımız kelimeler de değişir, onlar da büyür. Acaba sen kullandığın kelimelere göre kaç yaşında olduğunu hiç merak ettin mi? Hadi hemen testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak sence küfür etmek için en ideal dil hangisi?

2. Şimdi de bu deyim ve atasözlerinden en çok kullandığını seçmeni istiyoruz!

3. Peki bu eski hitap şekillerinden sence hangisi geri dönmeli?

4. En sevdiğin argo kelime / küfür bunlardan hangisi diye sorsak?

5. Şimdi de kötü bir şekilde kullanılan ama aslında kötü bir anlamı olmayan bir kelime seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin sürekli yaptığın en büyük dil bilgisi hatan ne peki?

6. Senin sürekli yaptığın en büyük dil bilgisi hatan ne peki?

7. Son olarak hangisinden vazgeçemezsin? Argo konuşmak mı yoksa yaprak sarması mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

19 yaşındasın!

19 yaşındasın!

Sen daha ömrünün baharında, gencecik bir kardeşimizsin. Hareketlisin, öyle bir enerjiyle dolusun ki o enerji tüm ülkeyi aydınlatmaya yeter. Bütün trendleri takip ediyor ve anında uygulamaya başlıyorsun. Yeni çıkan her türlü kelimeden, online terimlerden anında haberin oluyor. Gözünden hiçbir şey kaçmıyor senin ;)

25 yaşındasın!

25 yaşındasın!

Sen yavaş yavaş yetişkinliğe adım atmak üzere olan genç bir arkadaşımızsın. Kendini geliştirmeye çok özen gösteriyorsun. Gündemi sık sık takip ediyor, yeni hiçbir trendi kaçırmamaya özen gösteriyorsun. İyi olan her şeyi kendine alıyorsun. Yeniliğe, gelişmeye çok önem veriyorsun. Tam anlamıyla olman gereken yaştasın sen.

32 yaşındasın!

32 yaşındasın!

Sen 'genç yetişkin' diye adlandırdığımız gençlik ile yetişkinliğin kesiştiği o çok güzel yaşlardasın. Yeni olan her şeyi takip etmeye özen gösteriyorsun, fakat eskiyi de asla unutmuyorsun. Eskinin de yeninin de bütün iyi özelliklerini kendinde harmanlıyor ve ortaya müthiş bir şey çıkarıyorsun. Hem eskilerle hem yenilerle çok kolay bir şekilde anlaşabiliyorsun.

42 yaşındasın!

42 yaşındasın!

Sen hayatının öyle bir noktasındasın ki, kullandığın kelimeler hızla argodan sıyrılmış ve son derece olgun bir hal almış durumda. Konuşmalarınla yaşını çok güzel ortaya koyuyorsun. Tam yaşına yakışır şekilde, olgun ve yetişkin bir insan gibi konuşuyorsun. Konuştuğun kişiler de bu sayede sana inanılmaz bir saygı duyuyor. Kullandığın kelimeler ne kadar bilgili olduğunu gösteriyor.

61 yaşındasın!

61 yaşındasın!

Senin inanılmaz bir kelime haznen var. Yürüyen sözlük desek sana yeridir! Çünkü kelime bilginin sınırı yok. Bazı insanlar kullandığın kelimelerden ötürü sana eski kafalı diyor olabilir, ama sen hiç aldırma onlara. Çünkü bu senin değil tamamıyla onların eksiği, onların bilgisizliği. Ayrıca eski kafalı olsan yenilikleri hiç takip etmezsin, haberin bile olmaz. Ama sen öyle değilsin. Yeni bütün trendlerin de farkındasın, sadece sana samimi gelmediği için kullanmayı tercih etmiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2011
1869
907
467
382
366
350
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Badesu Kaymak

10 yaşındayım 19 diyo

Yaprak Köse

12 yaşındayım 19 yaşında gençsin diyo salak bu site ya