Görüş Bildir
Saçların Yaza Ne Kadar Hazır?
Yaz geldi! Deniz, güneş, kum ve eğlence seni bekliyor. Ama dur, unuttuğun bir şey olabilir mi? Tabii ki saçların! Yaz mevsimi, sıcak havalar ve tuzlu su saçlarına ekstra özen göstermeni gerektiriyor. Senin saçların yaza ne kadar hazır?  Güneşin altında parlayan, denizden çıkınca bile harika görünen saçlara sahip olmak istiyorsan, doğru yerdesin.Hazırsan, başlayalım ve saçlarının yaza ne kadar hazır olduğunu keşfedelim!
Dikkat! Gökyüzünde Muhteşem Bir Gezegen Geçidine Tanıklık Edeceğiz!
Başarıya ulaşıp sıçrama yapan bireyler, aynı zamanda değişimin ustaları olacaklardır.- R. Kanter3 Haziran 2024'te son derece nadir ve güçlü bir gezegen hizalanması kapımızda.3 Haziran'da Jüpiter, Merkür, Mars, Satürn, Uranüs ve Neptün muhteşem dizilimi ile gökyüzünü taçlandıracak. Bolluğun, şansın ve zenginliğin gezegeni Jüpiter, bitiş ve yeniden başlangıçların dönüşümün gezegeni Plüton ile uyumlu bir açı oluşturacak. Bu güçlü enerji, 3 Haziran’da zirveye ulaşmış olsa da haftanın ilerleyen günlerinde etkisini arttıracak ve ay ortasına kadar da devam edecek.Gökyüzündeki gezegen geçidi her birimizi eksikliğini hissettiğimiz yarım kaldığımız duygu maddi manevi her şeyi tamamlayabilme fırsatı getiriyor. Bu geçiş altında uzun vadeli hedeflerinize doğru nasıl ilerleyebileceğinizi, yaralarınızı sarıp düştüğünüz yerden küllerinizi toplayarak daha güçlü daha bilinçli bir Anka Kuşu gibi yeniden doğabileceğinize inanarak hareket etmeniz ve çaba göstermeniz en yüce hayrınıza olur. Bu, geçiş altında işimizde büyüme ve istikrar, maddi kazanımlarda büyüme kişisel ve kariyer olarak güçlenmek, iş hayatlarımızda devrimsel nitelikte ilklere imza atacağımız enerjilere gebe. Ayrıca yeteneklerimizin fark edilerek büyük fırsatlar getirmesi olası yaşamlarımıza. Bu güçlü gezegen geçidinin enerjisini kucaklayın, bir tohum ekin ve günü yakalayın!
Reklam
Küçük Değişiklikler Yaparak Stresle Başa Çıkabilmek Mümkün!
Günlük hayatınızda toksik pozitiflik, başkalarının hayatlarıyla kendinizinki kıyaslama ya da yapmanız gereken zorlu görüşmeler gibi sizi huzursuz eden şeylerden uzaklaşmak mutlu olmanıza yardımcı olabilir. Ancak modunuzu yükseltmek için küçük değişiklikler de en az onun kadar önemlidir. Sizlere bu gibi durumları tolere edebilmeniz için hayatınıza dahil edebileceğiniz bazı ipuçlarını sıraladık👇
Reklam
Evlilik Öncesi veya Evlilikten Sonra İlişkiyi Güçlendirecek 11 Küçük Jest
etiket
Aşk ve sevgi dolu bir ilişkide, küçük jestlerle büyük mutluluklar, unutulmaz anlar yakalanabilir. Bazen bir gülümseme, bazen de sevgi dolu bir söz, kalpleri birbirine daha sıkı bağlar.Evlilikten önce veya sonra fark etmez; ilişkiyi canlı tutmak ve sevgiyi büyütmek için yapabileceğiniz bazı küçük, ama etkili jestler var. Peki nedir bunlar diyorsanız, doğru yerdesiniz! İşte, size bir kaç öneri! 💗💍✨
Reklam
Reklam
Reklam
Karşılıksız Aşk Bozukluğu
etiket
“Erotomani”, psikiyatrik bir bozukluk olan bir tür sanrıdır. Kişi, genellikle ünlü biri veya bir otorite figürü olmak üzere bir başkasına aşırı derecede âşık olduğuna inanır. Bu inançlar, gerçekliği yadsıma ve kişinin normal sosyal ve işlevsel ilişkilerini bozma eğilimindedir. Erotomani genellikle psikozla ilişkilidir ve bu durumu yaşayan kişiler genellikle “gerçek dışı ve yanılsamalı bir aşk” ilişkisi yaşadıklarını düşünürler. Bu sanrılar, etkilenen kişi için oldukça gerçekçi ve güçlüdür ve genellikle mantıklı bir şekilde çürütülmeye karşı dirençlidirler. Bu tür bir sanrıya sahip olan kişiler, “âşık oldukları kişiyi sürekli takip etme, onunla iletişim kurma veya ona mektuplar yazma” gibi davranışlar sergileyebilirler. Bu davranışlar genellikle rahatsız edici veya korkutucu olabilir ve hatta hukuki sonuçları olabilir. Erotomani, genellikle şizofreni gibi başka bir psikiyatrik bozuklukla ilişkilidir ve psikiyatristler genellikle bu tür durumları değerlendirirken bir dizi test ve görüşme kullanırlar. Tedavi genellikle antipsikotik ilaçlar ve psikoterapiyi içerir. Çünkü bu tür sanrılar, etkilenen kişinin yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir ve doğru tanı ve tedavi önemlidir. Ayrıca, toplumda yaygın olarak yanlış anlaşılan bir durumdur ve bu nedenle farkındalığın artırılması da önemlidir.
Reklam