Görüş Bildir
Haberler
Simon Kjaer, İstanbul'da

Simon Kjaer, İstanbul'da

Enver K.
14.06.2015 - 13:56 Son Güncelleme: 14.06.2015 - 18:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen Danimarkalı futbolcu Simon Kjaer'in uçağı İstanbul'a indi. 

İsmail Kartal'ı gönderip takımın başına Portekizli teknik adam Vitor Pereira'yı getiren Fenerbahçe Yönetimi, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Sarı-Lacivertliler'in Danimarkalı futbolcu Simon Kjaer ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Hamburg'dan kalkan TK1662 sefer sayılı THY uçağıyla hareket eden 26 yaşındaki oyuncunun, İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Kjaer: "Fenerbahçe ile Anlaşmadım"

Kjaer: "Fenerbahçe ile Anlaşmadım"

Fenerbahçe'nin transfer için bugün İstanbul'a getireceği Fransa'nın Lilletakımında oynayan Danimarkalı milli ön libero Simon Kjaer ilk açıklamasını Kopenhag'da yaptı.

Danimarka'nın önceki gece kendi sahasında 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Sırbistan'ı 2-0 yendiği karşılaşmada 90 dakika forma giyen ve 50. Milli maçını oynayan Kjaer, maç sonrası Milliyet'e heyecanlı olduğunu söyledi.

İstanbul'a ilk kez geleceğini söyleyen Kjaer, Türk futbolunu fazla tanımadığını fakat Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa'daki başarılarını devamlı takip ettiğini belirtti.

Wolfsburg'dan eski takım arkadaşı Diego'nun Fenerbahçe'de oynadığına vurgu yapan ünlü yıldız Kjaer, Fenerbahçe'nin kulübüyle anlaştığını bizden duyunca bunun kendisi için yeni bir bilgi olduğunu ve son iki gündür Sırbistan maçı nedeniyle menajeriyle konuşmadığını ima etti.

Avrupa'nın aranan ön liberolarından olan Kjaer, Fenerbahçe kulübünü ve İstanbul'u gördükten sonra ailesinin rahat edeceği ortamın olmasına kanaat getirmesi durumunda sözleşme imzalamada bir sıkıntı olmayacağını ifade etti.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0