Görüş Bildir
Haberler
Kızlar Buraya: Bu Test Tarzını En İyi Yansıtan Müzik Türünü Söylüyor!

etiket Kızlar Buraya: Bu Test Tarzını En İyi Yansıtan Müzik Türünü Söylüyor!

Persephone
09.06.2020 - 19:00

Bakalım senin eşsiz tarzını en iyi yansıtan müzik türü hangisiymiş? Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenmemiz lazım!

2. Hadi saçlarından başlayalım tarzını incelemeye: Tarzını en iyi yansıtan, tam da hayallerimdeki saç diyeceğin saç hangisi?

3. Peki renkleri hakkında bize ne söylemek istersin?

4. Giyimine de bakalım: Şu şarkıcılardan hangisinin giyim tarzı sana daha çok hitap ediyor diye sorsak sana?

5. Son olarak şu güneşli günler için güzel bir güneş gözlüğü seç hadi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin tarzını en iyi rap anlatır!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin içinde ayakları yere daima sağlam basan, gözü pek, cesur ve asi bir ruh var! Doğal olarak da bu ruh tarzına kendini daima yansıtıyor. Ee durum bu olunca da seni ve tarzını en iyi anlatan müzik türü kesinlikle rap! Beatlerin ahenkli gücü ve sözlerdeki özgürlükten çok daha iyi seni yansıtan bir şey düşünemiyoruz!

Senin tarzını en iyi rock yansıtır!

66.media.tumblr.com

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin tarzını en iyi yansıtan müzik türü kesinlikle rock! İçindeki o zincir vurulamaz ruhu, o yanan ateşi rocktan daha iyi yansıtan bir müzik var mı gerçekten bilmiyoruz! Vokalin yer yer yumuşayan sesine eşlik eden eşsiz bateri ritimleri ve gitar soloları ile rock senin içindeki ruhu ve tarzını en derinliklerine kadar yansıtıyor!

Senin tarzını en iyi pop yansıtır!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin tarzını en iyi yansıtan müzik türü kesinlikle pop! İçindeki o durdurak bilmeyen enerjiyi, neşeyi ve gençliği daha iyi anlatan bir tür var mı gerçekten bilmiyoruz! Vokale eşlik eden neşeli notalarla tam da senin içindeki gençliği ve canlılığı yansıtıyor!

Senin tarzını en iyi jazz yansıtır!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin tarzını en iyi yansıtan müzik türü kesinlikle jazz! İçindeki o sakin, huzurlu ve daima dengeli ruhu gerçekten daha iyi yansıtan bir müzik türü olabilir mi bilmiyoruz! Vokalin huzur veren sesine eşlik eden sakin notalar adeta senin insanlar üzerinde bıraktığın etkiyi anlatıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
41
32
10
10
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın