Görüş Bildir
Haberler
Kitap Olarak Kalmasına İzin Verilmeyip Görsel Bir Şölene Dönüştürülmüş 9 Dizi

Kitap Olarak Kalmasına İzin Verilmeyip Görsel Bir Şölene Dönüştürülmüş 9 Dizi

Vodafone
31.03.2017 - 14:19

Bazı kitapları okurken film izliyormuş gibi oluruz, bu sebeple bir çok kitabın filmi yapılmıştır. ama asıl lezzet okuduğumuz kitabın hiç beklemediğimiz şekillerde uyarlanan ve her hafta bizi meraklara sürükleyen dizileri değil miydi ^^

1. Game of Thrones

George R. R. Martin'in ünlü kitap serisinden uyarlanmış Game of Thrones insanları kitaplara kelepçemeyi bıraktı ve artık ekranların başına kelepçeledi. Şimdiden bir klasik haline gelen dizinin her bölümünün ardından tüm platformlarda en çok konuşulan konu olması ise vazgeçilmez.

2. Behzat Ç

Emrah Serbest'in bu okurken her sayfayı çevirişimizde ellerimizi titreten romanı televizyonda ise her saniye nefessiz kalmamıza yol açmıştı.

3. Dexter

Jeff Lindsay'ın 2004 de yayınladığı romanın ilk kitabu bu dizinin 1. sezonunda tamamiyle işlenmiştir.

4. Suskunlar

Carcaterra, tartışmalar yaratan gerçek yaşam öyküsü Suskunlar'da, Wilkinson Erkek Çocuklar Islahevi'nde geçirdiği yürek parçalayıcı ayları anlatıyordu. Ekranlarda izlediğimiz ise bu eserin Türkiye şartlarına uyarlanmış haliydi.

5. Pretty Little Liars

Sara Shepard tarafından yazılan bu roman ise hem Amerika'da aynı isimle, hem de ülkemizde Tatlı Küçük Yalancılar ismiyle yayına girmiştir.

6. Sherlock

Her bölümünün ardından geceleri uykumuzu bölen bu güzel dizi aslında Sir Arthur Conan Doyle tarafından oluşturulan dedektif kahraman.

7. FlashForward

7. FlashForward

Bu da Robert J. Sawyer'ın Flashforward adlı feci sürükleyici romanından bol bol esinlenerek ortaya çıkartılmış bir dizi.

8. Sıdıka

Atilla Atalay'ın hem yazarak hem çizerek hayat verdiği Sıdıka bir dönemimizin tüm espiri tarzını bile değiştirmeyi başarmış bir diziye dönüşmüştü.

9. Mükemmel oyuncu kadrosunu gördüğümüzden beri aşırı merakla beklediğimiz Azra Kohen'in mükemmel üçlemesi Fi-Çi-Pi'nin ilk kitabı Fi

9. Mükemmel oyuncu kadrosunu gördüğümüzden beri aşırı merakla beklediğimiz Azra Kohen'in mükemmel üçlemesi Fi-Çi-Pi'nin ilk kitabı Fi

Azra Kohen’in yazdığı Fi Çi Pi üçlemesinin ilk kitabı olan Fi, Vodafone Red katkılarıyla diziye uyarlandı. İlk bölümü bugün puhutv’de yayınlanacak yılın online dizisi Fi Dizisi’ni, Vodafone Red’liler internetlerinden yemeden diledikleri zaman diledikleri yerde izliyor. 

Siz de Vodafone Red’e geçin, Fi Dizisi ayrıcalıklarını kaçırmayın.

Vodafone Red’e geçmek için tıklayın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
4
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın