Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Halı Alarmı: MTV Video Müzik Ödülleri'nin Şık ve Rüküşlerini Seçiyoruz!

etiket Kırmızı Halı Alarmı: MTV Video Müzik Ödülleri'nin Şık ve Rüküşlerini Seçiyoruz!

Aylak Madam
31.08.2015 - 10:15

Vee kırmızı olmayan, ama kırmızı halı şıklığıyla, entrikalarıyla, tartışmalarıyla bir MTV Video Müzik Ödüllerini daha geride bıraktık.

Los Angeles Microsoft Tiyatrosu'nda gerçekleşen MTV Video Müzik Ödüllerine ev sahipliğini, çılgın kadın Miley Cyrus yaptı. Bu büyük gecede Nicki Minaj, Justin Bieber, Pharrell Williams, Demi Lovato, Macklemore ve Rylan Levis, Tori Kelly, Asap Rocky, Twenty One Pilots ve The Weeknd sahne alırken, geriye ise şu görüntüler kaldı:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Taylor Swift

1. Taylor Swift

Taylor'cığım kendisini disco topuna bile çevirirken 'Crop Top giymekten vazgeçmem' diyenlerdendi. Perşembe pazarında satılan, parlak pijamadan hallice kıyafeti herkes gibi beni de büyük hayal kırıklığına uğrattı.

2. Gigi Hadid

2. Gigi Hadid

Ya Gigi'ye Gıybet Kazanı'nda güzel güzel diye diye nazar mı değdirdik naptık bilmiyorum. Emilia Wickstead tasarımı kıyafeti, beyazlarla makineye atılmış da çekmiş gibi sanki. Takısına bayıldım, ama o aslan yelesi gibi arkaya attığı saçlar olmamış.

3. Kanye West ve Kim Kardashian West

3. Kanye West ve Kim Kardashian West

Kimye çifti her zaman olduğu gibi bizi şaşırtmayarak şaşırtmayı başardı. Kim sosyal medyada kepekli ekmek mi yoksa çavdarlı mı olduğu anlaşılmayan kıyafetiyle alay konusu oldu. Bir Kardashian olmadan önce stil sahibi olan Kanye ise kapri pantolonuyla apartmanın önünde yakar top oynayan çocuklar gibi olmamış mı?😂😂

4. Cara Delevingne

4. Cara Delevingne

Ya sen istesen dünyaları alacak kadar para kazanan kızsın. Tamam Saint Laurent elbisen kötü değil de, hani fazla mı sıradan sanki? Bir de biz senin aylar, yıllar boyu konuşulacak kırmızı halı kıyafetlerine alışmışız. Sen de üzdün be Cara...

5. Miley Cyrus

5. Miley Cyrus

Gece boyu birbirinden ilginç 732837 tane kıyafet giyen Cyrus, sunuculuğunu yaptığı gecede saçlarını bu sektöre süpürge ettiğini anlatmaya çalışmış sanırım. Versace kıyafetine söyleyecek söz yok yani, tam olarak Miley Cyrus için yapılmış. Bu kızı normal bir kıyafetin içinde görsek şaşırırız zaten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kylie Jenner

6. Kylie Jenner

Kylie Jenner ise geceye kahküllü saçları ve Balmain elbisesiyle katılmıştı. Olabildiğince risksiz, sıradan göründüğü için yorum bile yapmayacağım.

7. Chrissy Teigen

7. Chrissy Teigen

Ve işte nihayet aradığım özen, şıklık, zerafet Chrissy'den geliyor. Aldığım duyumlara göre, Marchesa elbisesiyle gören herkesi kendisine aşık etmiş. Haksız da sayılmazlar, gizemli bir dekolte, elbisenin ağırlığını hafifleten salaş takılar, evde 'şööyle bir topladım, geldim,' havasındaki saçları. Özetle: BAYILDIM😍😍😍

8. Selena Gomez

8. Selena Gomez

Ya sen Bieber'ın geleceğini duyup heyecan falan mı yaptın kız noldu, ne bu hal? Calvin Klein koleksiyonundan giymişsin iyi hoş da, küçük olmuş bu elbise sana! Zaten bacakları, kolları her yeri kapalı elbiseye, bir de saçlarını açmışsın. Gulyabani gibi bir şey olup çıkmışsın.

9. Karlie Kloss

9. Karlie Kloss

Gerçekten bu gece bir sorun var, güzel giyinen ne kadar ünlü varsa heyecan yapmış, en kötü hangi kıyafetleri varsa giyip çıkmışlar. Sen Karlie Kloss'sun, yakışmış mı bu hal sana? Bodrum'da akşam yemeğinden sonra sahil kenarında turlayan turist gibi gelmişsin geceye. Sandalet nedir ya? Birisi bana bunu açıklasın.

10. Lily Aldridge

10. Lily Aldridge

Alexandre Vauthier'ın Couture koleksiyonundan seçtiği bu elbisesiyle Lliy, gecenin vasat üstü isimlerinden oldu. Elbise kesimiyle zaten kusursuz, o da süper ötesi fiziğiyle kesinlikle çok iyi taşımış. Ama saçları...Tam geceye gelirken, kuaförde elektrikler kesildi de, yapamadı herhalde diye düşündürtüyor. Tamam doğal saçlar moda da, canım bu doğal da olmamış. Olmamış yani.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Rita Ora

11. Rita Ora

Siyah kuğu desem çarpılırım sana! Ya sen bildiğin hindi gibi olmuşsun ya. Hatta korkunç dekoltelerinle yolunmuş hindi desek daha doğru. Zaten üstten dekoltenin tillahını vermişsin, o tüylerin içinden bacak niye? Hatta o tüyler niye, neden yani?

12. Nicki Minaj

12. Nicki Minaj

Her kırmızı halı töreninde Kim Kardashian, Beyonce, Jennifer Lopez arasında asla paylaşılamayan kıyafeti şükür kimse giymemiş diye sevinirken, Minaj oradan göründü. Dünya'nın en klişe ve risksiz elbisesiyle karşımızdaydı.

13. Britney Spears

13. Britney Spears

Minaj'ın elbisesinin kısasını da Britney giymişti. Ama o saçlarını da öyle bir toplamış ki, kırmızı halıya değil, buz dansı yapmaya gelmiş gibiydi.

14. FKA Twigs

14. FKA Twigs

Kusursuz kesim Versace elbisesi, hafif kabarttığı saçları ve az hatta yok denecek kadar az takısıyla FKA Twigs de, beğenilenler arasında olmayı başardı!

15. Vanessa Hudgens

15. Vanessa Hudgens

Hudgens tam bir peri kızı gibi olmuş! Saçları, makyajı, takıları... Ama Naeem Khan elbisesi sanki ona azıcık büyük olmuş ya! Normalden en az bir on kilo fazla göstermiyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Demi Lovato

16. Demi Lovato

Sıradanlıktan ölme sınırı: Demi Lovato

17. Justin Bieber

17. Justin Bieber

Geceye kot ve deri ceketiyle katılan Bieber kesinlikle şıktı, tabi kırmızı halı törenine geliyor olmasa. Yeni saç modelini de azıcık emo'ların modern versiyonlarına benzetsem de, törende ağlayarak zaten yeterince emo'tional olduğunu kanıtladı :)

Pekiii, sizce bu gecenin en şık ismi hangisi olmuş?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
277
69
43
35
28
23
17