Görüş Bildir
Haberler
Kilis Yine Roket Mermilerinin Hedefi Oldu

Kilis Yine Roket Mermilerinin Hedefi Oldu

ATKN
03.05.2016 - 10:04 Son Güncelleme: 03.05.2016 - 12:15

Suriye tarafından atılan 2 roket mermisi bu sabah Kilis'e isabet etti. Bir binadaki evde yangın çıktı, bir kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Kilis kent merkezine, bugün saat 09.40 sıralarında Suriye tarafından atılan 2 roket mermisi isabet etti.

Molla Hamit Mahallesi'nde infilak eden roket mermileri nedeniyle yaralananlar oldu. Bölgeye ambulanslar sevk edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ocak ayından bu yana 20 kişi hayatını kaybetmişti.

Doğan Haber Ajansı, 2 roket mermisinin atıldığı bölgeye Fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) Bataryasıyla TSK tarafından karşılık verildiğini, ilk belirlemelere göre her iki mevziide bulunan 6 IŞİD'li teröristin etkisiz hale getirildiğini paylaştı.

Anadolu Ajansı da, Ayınönü Mahallesi'ndeki bir binaya bir roket mermisi isabet etmesi sonucu patlama sonrası yangın çıktığını ve 1 kişinin yaralandığını paylaştı.

Yaralanan bir kişi 112 Acil Servis ekiplerince Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
itsasin

badem bıyıklıyla bu kadar gençler zorlamayın abdestsiz çıkmayın

Alican

türkiyenin tek kurtuluşu suriyeye kara harekatı ama bu harekatta uluslararası hukukta işgalci olmamak için esad ile düşmanlığı bırakıp onu meşru görüp diyalo... Devamını Gör

Gözde Cetin

her güne yeni bir roket haberiyle başlıyoruz ama hükümetten ne bir açıklama var ne de bir icraat. kabile devleti bizden iyi yönetiliyordur.

itsasin

oturan boğa bunu beğendi