Görüş Bildir
Haberler
İnce: 'Tüm İnsanlıktan Özür Diliyorum'

İnce: 'Tüm İnsanlıktan Özür Diliyorum'

adem kara
28.11.2014 - 17:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yalova'da Karayolları'nın yapacağı üst geçit için belediye tarafından kesilen 180 ağacın yerine bin 800 ağacın dikimine başlandı. İlk ağacı diken CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 'Tüm insanlıktan özür diliyorum.' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, seçim bölgesine gelerek 180 ağacın kesildiği Tonami Meydanı'nda incelemelerde bulundu. Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan İnce, kesim yapılan alanın yan tarafında bulunan bölgeye bin 800 ağacın dikileceğini duyurdu.

'KENDİMİ SİYASETEN SORUMLU TUTUYORUM'

İnce, 'Ben bu kararın ne imza atanıyım ne uygulayanıyım ne yapanı ne keseniyim. Ama ben Yalova'nın milletvekiliyim. Belediye Başkanıyla da aynı partinin üyesiyim. Dolayısıyla bir yetkim, imzam ve onayım olmamasına rağmen kendimi siyaseten sorumlu tutuyorum. Sorumluluk bana aittir. Ben milletvekili olarak bunu bilmeliydim. Milletvekili olarak sorumluluğu üzerime alıyorum. Sadece Yalovalılardan değil, Türkiye'deki yurttaşlarımızdan değil, bütün insanlıktan özür diliyorum. Bir ağaç için gençlerimiz canını verirken, Validebağ'da insanlar direniş sergilerken, 200 metre mesafede bir ağacın dalı için köşkü yürüten Atatürk'ün kentinde Yalova'da böyle bir olayla anılmaktan son derece üzgünüm. Karayolları'nın belediyeyi tehdidini ne yazık ki belediyemiz ciddiye almıştır. Bu tehdide belediyemiz ne yazık ki boyun eğmiştir. Ama bunu telafi edeceğiz. Burada kesilen ağaçların yerine bin 800 çınar ağacı dikilecek ve bu dikime hemen bugün başlanacak.' diye konuştu.

İnce, daha sonra Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ile birlikte toprağa ilk fidanı dikti. Muharrem İnce, Başkan Yardımcısı Halit Güleç'i de 'Bu fidanların dikilip dikilmediğini bizzat ben takip edeceğim.' diyerek uyardı. 

CHA

Kaynak: http://www.cihan.com.tr/news/Kesilen-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0