Görüş Bildir
Haberler
Kendisini Aşk Dörtgeninin İçinde Bulan Ekşi Sözlük Yazarının Başından Geçen Tuhaf Anı

etiket Kendisini Aşk Dörtgeninin İçinde Bulan Ekşi Sözlük Yazarının Başından Geçen Tuhaf Anı

'airbnb' adlı siteyi bilen bilir. Bilmeyenler içinse; 'Gittiğiniz yerlerde otellerde kalmak yerine, çok daha uygun fiyatlara bir başkasının evinde konaklayabilmenizi sağlayan site' diye açıklayabiliriz.

Tabii evinize tanımadığınız bir kişiyi ücret karşılığında misafir ettiğinizde de yaşayabileceğiniz bazı ilginç olaylar meydana gelebiliyor. Ekşi Sözlük yazarlarından schizo da airbnb başlığı altında başından geçen ilginç bir olayı anlatmış. Gelin hep birlikte okuyalım. 😊

Kaynak: https://eksisozluk.com/airbnb--2457153
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendimi bir anda aşk dörtgeninin içinde bulduğum site.

'Bulunduğum ülkede yaşadığım evin bir odasını airbnb'den misafirlere açmıştım. Geçenlerde Kanadalı bir kız 10 günlük rezervasyon yaptı. Köpekleriyle geleceğini, belki bir arkadaşının da kendisiyle kalabileceğini vs. söyledi.

Uzun etmeyeyim, geleceği gün kendisinden önce lavuğun biri çıkıp geldi. Gelecek kızın erkek arkadaşıymış. Adı Murat. Türkiye'den 10.000 mil ötede elin Türkünün tesadüfen evime gelmesine mi şaşırayım, yoksa misafir olacak kızın evin adresini başkasına vermesine mi? Neyse abi, buyur ettim herifi. Kızın arkadaşım diye bahsettiği kişinin Murat olduğunu düşünüyorum tabii. Lavuğun elinde çiçekler, mektuplar vs. kızla 2 ay önce tanışıp ilişkiye başlamışlar, sonra bizimki arkadaşlarıyla ufak çaplı bir tatile gitmiş, 3 gün kızın telefonlarına çıkmamış; kız da buna yol vermiş. Murat ne yapmış? Kıza ulaşamayınca gelip sürpriz yapayım, af dileyeyim diye gelmiş kalkıp kızın airbnb hesabına girip benim adresimi almış.

Neyse abi, Murat'la 3-4 saat oturduk, ülkeyi ve Fenerbahçe'yi kurtardık. Tam muhabbetin orta yerinde kapı çaldı. Ev 2 katlı olduğu için aşağı indim, bu arada Murat üst katta, oturma odasında, sürpriz yapacak. Kapıyı açtım, kız yanında Asyalı bir çocukla gelmiş. Yalnız Asyalı bildiğin hırpani tipinde. Başta Asyalıyı taksici, kızın bavullarına yardım ediyor sandım, içeri buyur ettim. Kız önde, Asyalı ve ben arkada yukarı çıktık. Yalnız içimden 'Amk taksiciye bak, ne rahatlık bu' diye geçiriyorum.

Kızla Murat karşılaştı, bir şok. Arkasından çıkan Asyalı başka bir şok. Meğer bu Asyalı kızın Murat'tan önceki sevgilisiymiş ve Murat da bunu tanıyormuş. Benim tabi olaylardan haberim yok. Herkes anlamsızca buz kesmiş birbirine bakıyor, ben de ne entrika döndüğünü anlamaya çalışıyorum. 

Murat Asyalıyı aldı yanına, aşağı indiler. 5 dk konuştular, Asyalı aldı eşyalarını gitti. Murat kızın yanına geldi tekrar, özür falan diledi (adam hiç umursamadı yav). Kız düşünmek için süre istedi, Murat da uzadı gitti. Benle kız kaldık başbaşa. Neyse kız başladı olayları baştan anlatmaya. Yani huzur içinde oturduğum ev bir anda Esra Ceyhan programına döndü anasını satayım. Neyse, kızın çenesi durunca odasına çıkardım, 1-2 saat sesi soluğu çıkmadı. 

Huzurlu hayatıma geri döndüğümü düşündüğüm, tam uykuya dalacağım sırada saat gece 9 gibi odama geldi, bir arkadaşının daha geleceğini ve aynı odada kalıp kalamayacaklarını sordu. Bu kadar olaydan sonra artık bir erkek çağırmazdı herhalde? Yani kafası karışıktır, bayan bir arkadaşı gelecektir diye düşünerek ve başımdan gitsin diye 'Olur' dedim, yattım uyudum. Neyse abi, sabah kalkıp mutfağa girince ne göreyim? Bambaşka bir herif donla ortada dolanıyor. 

Selamlaştık falan ama çok yüz vermedim ve gidip üstüne bir şey giymesini söyledim. Özür diledi, odalarına gitti ve bu sırada kapı çaldı. Kim? 1 gün önce Murat'ın yol verdiği Asyalı geri gelmiş. :)

'Evde yok' demeye kalmadı Kanadalı kız ve donla gezen 3. şahıs aşağıya indiler, bir daha pişti. Asyalı çok bozuldu, kıza sinirle bağırıp gitti. Bu sırada donla gezen şahsın da tepki koyacağını sandım ama herif oralı bile olmadı. Hatta hiçbir şey olmamış gibi kahvaltıya gittiler. Ne genişliktir, pes...

Döndüklerinde evi hemen terk etmelerini söyledim ve paralarını iade ettim. Bu arada airbnb'yi arayıp kısaca olanları anlattım, hemen 350$'lık hediye seyahat kredisi verdiler ama kullanacağımı sanmıyorum.

Edit: Bu arada kızı kovduğum günün gecesinde Murat tekrar geldi, binlerce kez özür diledi. (gerçi benden ne özrü diliyorsa?) Birlikte bara gittik, aşkını kalbine gömüp yarın Filipinler'e uçacakmış. 

Murat, burayı okuyorsan tekrar iyi yolculuklar diliyorum. her şey gönlünce olsun. :)'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
600
87
28
27
20
13
1