Görüş Bildir
Haberler
Kedi Besleyen Bir Kadınla Birlikte Olmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 17 Şey

etiket Kedi Besleyen Bir Kadınla Birlikte Olmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 17 Şey

diazepam
08.02.2016 - 12:44

Canım ne bilmemiz gerekecek, evine gider kedisinin iki kafasını okşar aklını alırız diyebilirsiniz, o sizin iyimserliğiniz. Kedi seven kadın ile kedi besleyen kadın arasında bir fark olduğunu kabul etmelisiniz önce. Kedi besleyen kadınlar, zamanla kedilerinden etkilenecek ve onun asi, vurdumduymaz, umursamaz, vs. tavırlarının etkisi altında kalacaktır. Haliyle bu durum kedi besleyen kadınlarla birlikte olan kişilerin daha dikkatli olmasını gerektirecektir. 

Eğer hoşlandığınız kadın kedi besleyen bir kadınsa, bu içeriği okumadan, alelacele adımlar atmayın, büyük sözü dinleyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu kadınlar bağımsızlığına düşkündür, yani bağımsızdır sahiplenmek, kısıtlamak, istemediği şeyler konusunda ısrar etmek, vs. kaybetmeniz için yeterlidir.

2. Bu kadınlar sizi her gün şaşırtmaya adaydır, asla monoton, renksiz, sıradan bir ilişkinin içinde bulunmazlar, bu tempoya hazır olmalısınız.

3. Gezmeyi, dolaşmayı, yeni yerler görmeyi çok severler, birgün uyandığınızda “hadi gidiyoruz” demesi sizi şaşırtmasın.

4. Çok fazla temastan hoşlanmazlar, ama öyle zamanlar olacaktır ki masaja, okşanmaya doyamayacaktır.

5. Hayattan beklentileri bellidir, ne istediğini çok iyi bilir, onu hedefine gitmekten alıkoymak, önüne engeller çıkarmak sizin zararınıza olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son derece iyi huylu, sakin ve sevecen olurlar, ancak bu tırnaklarını hiç çıkarmayacağı anlamına gelmez.

7. Empati yetenekleri güçlüdür diyemeyiz, hislerinizi, duygu ve düşüncelerinizi ona anlatmaktan çekinmeyin hatta anlatın, sonra çıkıp da “çok anlayışsızsın” demeyin.

8. Vurdumduymaz, boşvermiş, umursamaz, vs. görünebilirler, hayatlarına bir etkisi olmayacak şeyleri, büyütmeyi, mesele yapmayı sevmediklerindendir.

9. Yani boş konuşmalara, boş işlere, fuzuli uğraşlara asla gelemezler, bu konuda mantıkları çok güçlü çalışır.

10. Hazır mantık demişken belirtelim, bu kadınlar güçlü bir duygusal yapıya sahiptir ancak hayatlarını mantıklarıyla şekillendirmeyi tercih ederler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İnsanları kırmak, incitmek, onlara laf sokmak, arkalarından iş çevirmek bu kadınların tarzı değildir, onlar dosdoğru ilerlemeyi, yaşamayı severler.

12. Yardımsever bir kişilikleri vardır, iyi bir dinleyicidirler, ancak uyaralım çabuk sıkılırlar; derdinizi anlatırken kısa ve öz olmanız her iki taraf için de daha iyi olacaktır.

13. Fedakar olurlar, kedilerinin rahatı için hiç düşünmeden düzenlerini değiştirebilen bu kadınlar ilişkilerinde de bu fedakar yönlerini sergileyeceklerdir.

14. Sevgililerini asla sıkmazlar, kedilerinin özgür ve başına buyruk davranışlarından alışkın oldukları üzere karşı tarafa özgürlük alanı bırakmada çok başarılıdırlar.

15. Kedi besleyen bir kadın zaten bir çocuk yetiştirmektedir, ikinci bir çocuğa hazır olması zaman alabilir hemen çocuk istiyorsanız… E artık bu konuyu onunla konuşun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Bu kadınların çok dengeli oldukların söyleyemeyiz, bir gün akşama kadar evde otururken, öbür gün eve sokamazsınız.

17. Son olarak bu kadınlar sevmeye ve sevilmeye aşıktır, sevildiğini hissettiği sürece sizi asla bırakmayacaktır, hissettirin!

catonauts.files.wordpress.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
823
328
123
48
23
21
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?