Görüş Bildir
Haberler
Kartal Hollanda'da Tura Kanatlandı!

Kartal Hollanda'da Tura Kanatlandı!

Caner
30.07.2014 - 22:57
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Feyenoord'a Kartal Pençesi!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Hollanda'nın köklü takımlarından Feyenoord 'a konuk olan Beşiktaş , rakibini 2-1 yendi; tur kapısını ardına kadar araladı.

Maçın ilk dakikalarında Feyenoord daha etkili gözükürken, ilerleyen dakikaklarda yavaş yavaş oyuna ağırlığıyı koyan Beşiktaş, rakip kalede tehlikeli oldu. 13. dakikada ise temsilcimiz golü buldu. Sol kanattan Ramon Motta'nın kullandığı köşe vuruşunda Mustafa Pektemek kafayı vurdu. Top Feyenoord ağlarıyla buluştu.

20'inci dakikada Oğuzhan'ın sağ kanattan cezasahasına ortasında altıpas ön çizgisi üzerinde uygun durumda Pedro Franco kafayı vurdu. Ancak top kale yerine taca gitti.

İlk yarının kalan dakikalarında iki ekip de net fırsatlar yakalayamazken; Beşiktaş, defansta açıklar vermezken, oyunu kanatlara yıkmaya çalıştı. Ancak Hollanda temsilcisinin de defans güvenliğini ön planda tutmasıyla da ilk yarı 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Feyenoord daha hızlı başladı. Ancak kısa süreli bu üstünlük Beşiktaş'ın oyuna ağırlığını koymasıyla kısa sürede sona erdi. 59'da ise Demba Ba, Oğuzhan Özyakup'un yerine oyuna girdi.

Dakikalar 70'i gösterirken Beşiktaş'ın ikinci golü geldi. Kerim Frei, kendi yarısahasının ortalarında kaptığı topla Feyenoord kalesine yöneldi. Cezasahasına girerken vuruşunu yahtı, Boulahrouz'a çarpan top ağlarla buluştu ve Beşiktaş, deplasmanda 2-0 öne geçti.

76'da ise önce Atiba Hutchinson, kritik bir müdaheye yaptı; ardından Tolga müthiş bir refleksle gol izni vermedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş rakibini 2-1 yenerek, tur kapısını sonuna kadar araladı.

Saat 21:00

Stat De Kuip

Hakem Luca Banti

Feyenoord Mulder, Schaken, Van Beek, Mathijsen, Kongolo, Clasie, Immers, Vilhena, Verhoek, Boetius, Te Vrede,

Beşiktaş Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Atiba, Necip, Frei, Oğuzhan, Olcay, Mustafa

lig tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/feyenoo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0