Görüş Bildir
Haberler
Karnı Belli Belirsizken Doğuran Taş Gibi Ünlüler

Karnı Belli Belirsizken Doğuran Taş Gibi Ünlüler

27.01.2014 - 11:37 Son Güncelleme: 27.01.2014 - 13:43

Sevgili Volkan Demirel çok değişti. Saç, sakal, kas yapısı, maçtaki performansı…  Ama eşi hiç değişmedi. Dokuz aylık hamile, hala aynı. Ebru Şallı ile mi arkadaş? Bilemedim ki?

Kaynak: http://cicibebeler.com/kadin/bekar-ki...

Bu fotoğrafta Zeynep Demirel  4 aylık hamile, hemen yanındaki fotoğrafta da normal bir insan 4 aylık hamile. Hamileliğin ilk 4 ayında doktorların önerisi 2,5 ila 5 kilo arasında kilo alımı. Fazlasının bebeğe hiçbir yararı yok, kadına zarar. Zaten 18 haftalık iken yavrinin ağırlığı 200 gram. Eminim Zeynep Demirel de almıştır 3-4 kilo lakin dağ gibi taş gibi olduğundan boşlukları dolmuştur en fazla.

Zati bir hayranı da “Doğurmadan inanmayacağım” yorumunu yaptı instagram fotoğrafının altına. Binlerce insanın düşüncelerine tercüman olmuştu bu iki kelime ile…

“Bir hayli kilo alması gözlerden kaçmadı” haberleri bekledik pür dikkat aylar boyunca. Sonunda 8,5 aylık hamileyken elinde alışveriş paketleriyle görüldü Zeynep Demirel,  İstinye Park’ta tek başına geziyordu. Daracık bir siyah elbise, füme kısa spor bir ceket, gri çanta, gümüş kolyeler ve her zamanki güzellik. “Daracık siyah elbise” tamlamasına bir kez daha dikkat çekerim. “Sen kadınsın kadın. Biraz kalçaların yuvarlansın. Ana olacaksın. Nasıl böylesin nasıl?” diye bir çok hamile kadının hayıflandırdı bu fotoğraf kareleri.

Lakin karnı belli belirsizken doğuran tek taş o değildi.

Yukarıdaki fotoğraf Ebru Şallı’nın bir dergiye verdiği röportajdan. Yanında “Hamileliğinin altıncı ayını yaşayan Ebru Şallı’ya neler yaptığını sorduk.” yazıyor. 6. Ay… Yazıyla altıncı ay… Benim gazlı göbeğim, Ebru Şallı’nın altı aylık hamile göbeğinden daha büyük. Dünyaca ünlü pilates gurusu dokuz ay boyunca yerden yere çaldı kendini. Kaburgaları kapalıyken üf püf nefes almayı bir an olsun bırakmadı. Ve doğum yapıp hastaneden çıktığında yine tığ gibiydi.

Sevgili Çağla Şıkel’in hamileliği ise yaz dönemine denk geldi, çatlaklarımız biraz daha arttı. 6 aylık hamile Şıkel, 10 kilo almıştı ve Bodrum’da sık sık yüzüyordu. Yüzmek çok faydalı. Doktorların tavsiye ettiği bir spor. Kuzey de Uzay da bilinçli bir annenin evlatları. 

Diyecek fazla bir şey yok.

Türkiye’nin güzelliklerle dolu podyum dünyasının sınırlarını aşalım biraz… Instagram fotoğraflarıyla artık hayranlarına bile baygınlık geçirten top model Gisele Bundchen… Elinde evladı, önünde köpeği, göbüşünde yavrisi, deniz kenarında ipli bikinisi ve yunan heykellerini andıran vücuduyla ne kadar huzurlu olduğunu gösteriyor tüm dünyaya. Fotoğrafın çekildiği günlerde hamileliğinin beşinci ayını geride bırakmış durumda.

Bence tüm bu isimler kendilerine biraz Meryem Uzerli’yi örnek alsın. Tam bir anasın Meryem… Canımsın… Öptüm…

YAZAR

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
16
8
8
5
3
2